A Győri Audi ETO KC elindítja a szeptember 19-i, Podravka Vegeta elleni Bajnokok Ligája mérkőzésére a jegyek értékesítését ütemezéssel – először az idei szezonban, ill. a tavalyi évad kék bérlettel rendelkező szurkolók vásárolhatják meg helyeikre a jegyeket. A jegyértékesítés szeptember 8-án, kedden veszi kezdetét a tavalyi őszi időszakhoz képest csökkentett jegyárakkal.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a járványügyi helyzet szinte minden szurkolót, szurkolói családot érintett, és sokak számára megterhelő lehet a tavalyi árakkal is megváltani belépőiket mérkőzésünkre. Eddig is hálásan tapasztaltuk szurkolóink felént tanúsított áldozatait, most szeretnénk azzal meghálálni kitartásukat és áldozatkészségüket, hogy csökkentett áron juthatnak el a Bajnokok Ligája mérkőzéseinkre – nyilatkozta dr. Bartha Csaba klubelnök.”

A Győri Audi ETO KC a 2020/21-es szezonjára a járványügyi helyzet miatt csak bajnoki mérkőzésekre értékesített szezonális belépőket azzal a lehetőséggel, hogy tavalyi KÉK bérletesei és az idei bérlettel rendelkezők elővásárlási joggal élhetnek a BL mérkőzések jegyvásárlásánál. Ehhez az ígéretéhez híven a klub ütemezéssel kezdi meg a jegyértékesítést a szeptember 19-i Podravka Vegeta elleni BL találkozóra az alábbiak szerint.

  • jegyértékesítés kezdete: 2020. szeptember 8. (kedd)
  • elővásárlási időszak a 2019/20 szezon KÉK bérlettel és a 2020/21 szezonban bérlettel rendelkezők részére: szeptember 12-ig
  • jegyvásárlási lehetőség bárki számára: 2020. szeptember 14-től szeptember 19-ig.

 

2020/2021-es szezon BL jegyárai

Jegytípus

Kategória

Ár (Ft)

BL

I. (hosszú oldal)

6.500

II. (sarok)

5.500

III. (rövid oldal)

4.000

 

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

Az online megújításnál előfordulhat olyan eset, hogy azonos helyre kerültek tavaly kék. ill. az idei fehér bérletek értékesítésre. Az lenne a klub kérése azokhoz a szurkolókhoz, akik az online megújításánál ilyet tapasztalnak, hogy a gyor@tourinform.hu e-mail címre jelezzék ezt a problémát a megújítási időszak lezárta előtt. Kolléganőink igyekezni fognak a probléma mihamarabbi megoldása érdekében felvenni szurkolóinkkal a kapcsolatot.

Kérjük szépen szurkolóinkat, hogy a szeptember 8-i, Békéscsaba elleni mérkőzésre időben érkezzenek amennyiben BL jegyvásárlási szándékuk van; a járványügyi helyzet miatt a pénztáraknál csak korlátozott számban lehetséges majd a sorban állás.

Köszönjük szurkolóink megértését!

Hajrá ETO, hajrá Győr!