A Győri Audi ETO KC együttese a győzelemért járó két pontért indult útnak Franciaországba, hogy a DELO WOMEN’S EHF Champions League csoportkör 3. fordulójában a Brest Bretagne együttesével mérje össze erejét. A találkozóra 2020. szeptember 27-én (vasárnap) 16 órai kezdettel kerül sor – a Sport1 TV élőben közvetíti az eseményt.

A zöld-fehérek fokozatosan javuló játékot mutatva indították az idei BL-szezont, az első két fordulóban három pontot szerezve. Az első hazai BL mérkőzésen meggyőző játékkal diadalmaskodtak a horvát Podravka Vegeta ellen.

Görbicz Anitáék hosszú útra indultak Franciaország egyik legnyugatibb csücskébe - vasárnapi ellenfelük a Brest Bretagne együttese lesz. A francia bajnokság élharcosai a második BL fordulót követően vezetik a B csoport tabelláját két győzelemmel; idegenben a Dortmund, míg hazai pályán a Valcea ellen szereztek két-két pontot, és bizonyára nagy erőkkel készülnek a címvédő győriek ellen is. Játékoskeretük többségében franciákból áll, de vannak például svéd, horvát, montenegrói, szlovén légiósaik is.

A Bajnokok Ligája csoportmérkőzések 3. fordulójára 2020. szeptember 27-én (vasárnap) 16 órakor kerül sor – kövessék élőben az eseményeket a Sport1-en!

A mérkőzést megelőzően Danyi Gábor vezetőedző és Estelle Nze-Minko mondták el véleményüket a vasárnapi ellenfélről.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!