A DELO WOMEN’S EHF Champions League nemzetközi versenysorozat 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC az Odense HC együttesét fogadja. A jelenleg a B csoport élén elhelyezkedő dán bajnok magabiztos meneteléssel kezdte BL-szereplését, zöld-fehér mezes lányaink azonban megállj parancsolnának nekik – tudtuk meg Anne Mette Hansentől – ahogy azt is, milyen várakozásai vannak azzal kapcsolatban, hogy Nycke Groot visszatér az Audi Aréna Győrbe.
A mérkőzés október 10-én 18 órakor veszi kezdetét. Kilátogató szurkolóink értékes ETO ereklyével gazdagodhatnak - a kerengőben kihelyezett asztaloknál kedvükre válogathatnak régi ETO-mezekből.
Belépők továbbra is csökkentett áron válthatók!

A Bajnokok Ligája csoportmérkőzések 4. fordulójára 2020. október 10-én (szombaton) 18 órakor kerül sor, jegyek a mérkőzésre válthatók.

A DELO WOMEN’S EHF Champions League 4. forduló
2020. október 10. 18:00
Győri Audi ETO KC – Odense HC

2020/2021-es szezon BL jegyárai

Kategória

Ár (Ft)

I. (hosszú oldal)

6.500

II. (sarok)

5.500

III. (rövid oldal)

4.000

 

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

FELHÍVÁS!
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásának eleget téve csak azok a szurkolók léphetnek be a mérkőzésre, akik az EHF által kiadott egészségügyi nyilatkozatot kitöltötték. Kérünk minden jeggyel rendelkező szurkolónkat, hogy – a torlódás elkerülése érdekében – a kitöltött nyilatkozattal érkezzen az Audi Aréna Győrbe! Egy családból elegendő egy nyilatkozat kitöltése. A nyilatkozat ITT letölthető.

Emellett a korábbi mérkőzéseinken megszokott járványügyi előírások betartására továbbra is kérjük szurkolóinkat; viseljenek arcmaszkot és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a kellő távolság megtartására.

Az online megújításnál előfordulhat olyan eset, hogy azonos helyre kerültek tavaly kék. ill. az idei fehér bérletek értékesítésre. Az lenne a klub kérése azokhoz a szurkolókhoz, akik az online megújításánál ilyet tapasztalnak, hogy a gyor@tourinform.hu e-mail címre jelezzék ezt a problémát a megújítási időszak lezárta előtt. Kolléganőink igyekezni fognak a probléma mihamarabbi megoldása érdekében felvenni szurkolóinkkal a kapcsolatot.

Köszönjük szurkolóink megértését!

Hajrá ETO, hajrá Győr!

A mérkőzést megelőzően Anne Mette Hansen mondta el véleményét