A Győri Audi ETO KC a hétvégi két BL mérkőzésére a november 3-i kormányrendelet kiadása előtt megkezdte a jegyértékesítést, ezért akkkor még egymás mellé is vásárolhatóak voltak belépőjegyek. Szeretnénk felhívni az ebben érintett szurkolóink figyelmét arra, hogy a klub kellő számú ülőhelyet lefoglalt ahhoz, hogy mindenki be tudja tartani, hogy csak a harmadik székekre lehet leülni a mérkőzéseken. Kérjük szépen, aki egymás mellé szóló jeggyel rendelkezik, az üljön annyival arréb sorában, hogy betartható legyen az előírás!
Köszönjük a megértést! 

Jegyek csökkentett áron kaphatóak – szeretettel várunk mindenkit!

A két mérkőzés időpontja:

2020. november 6. péntek 18:30
BV Borussia 09 Dortmund - Győri Audi ETO KC

2020.november 8. vasárnap 14:00
Győri Audi ETO KC - BV Borussia 09 Dortmund

Jegyvásárlásra személyesen a győri Látogatóközpontban – továbbá mérkőzésnapokon kapunyitást követően az Audi Aréna Győr főpénztárában is –, online pedig a www.jegymester.hu felületén lesz lehetőség.

FELHÍVÁS!

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) előírásának eleget téve csak azok a szurkolók léphetnek be a mérkőzésre, akik az EHF által kiadott egészségügyi nyilatkozatot kitöltötték. Kérünk minden jeggyel rendelkező szurkolónkat, hogy – a torlódás elkerülése érdekében – a kitöltött nyilatkozattal érkezzen az Audi Aréna Győrbe! Egy családból elegendő egy nyilatkozat kitöltése. A nyilatkozat ITT letölthető.

Emellett a korábbi mérkőzéseinken megszokott járványügyi előírások betartására továbbra is kérjük szurkolóinkat; viseljenek arcmaszkot és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket és törekedjenek a kellő távolság megtartására.

A Magyar Kormány november 3-án kiadott rendeletében megfogalmazott megszorításokat a klub a hétvégi két mérkőzésen betartja annak ellenére is, hogy nemzetközi sporteseményen ez nem kötelező érvényű, azonban egyetértve a rendelet megszorításaival, kérjük szurkolóinkat, hogy csak minden 3. székre üljenek, és viseljenek arcmaszkot!

Köszönjük szurkolóink megértését!