Győri Audi ETO KC - DVSC  34-23 (16-13)

Győr, 2000 néző. Vezette: Kékes Cs. - Kékes P.

ETO: Herr - Bódi 3, Dokic, BRADEANU 10, Spiridon, GÖRBICZ 8(6), Vérten 1
Csere: GUIU (kapus), GOGIRLA 6, Juhász 2, Hornyák Á., Kovacsicz 2, Drávai 2(1), Temes
Edző: Róth Kálmán
DVSC: Vorozscova - Csáki 2, Sopronyi 4, Szabó V., ORBÁN 5, Latakaite 3, STUPARICOVA 4
Csere: Király (kapus), Madai 1, Sütő E., BENYÁTS 4(1), Sólyom, Hornyák D.
Edző: Bíró Imre

Hétméteresek: 7/7 illetve 1/1
Kiállítások: 2 illetve 6 perc

Az ifi rangadóját a végig vezető ETO nyerte a debreceniek ellen. A fiatalok közül Róth Kálmán ezúttal Drávai Gyöngyit, Bíró Imre pedig Hornyák Dórát, Sólyom Ildikót és Kovács Adriennt nevezte a felnőttek összecsapására is. A Győrből ezúttal Somoi maradt ki, Radulovics pedig még mindig nem léphetett pályára vállsérülése miatt. A Lokiból a bokasérüléssel bajlódó Rácz Emese mellett a lázas Szûcs Gabriella is hiányzott.
Ennek ellenére egy cseppet sem voltak megilletődve a vendégek, míg az ETO álmosan kezdett. Eleinte Orbán és Bradeanu gólpárbaját hozta a találkozó, amibe az egyik oldalon Sopronyi, a másikon Görbicz "szólt bele" néha-néha. Vérten egy ziccernél fejen találta Vorozscovát, aki megszédült, így őt Király váltotta a kapuban. A másik oldalon pedig Guiu állt be Herr Orsi helyére.
A fordulás után pillanatok alatt eldőlt az összecsapás sorsa. Az ETO védekezése sokkal jobban mûködött, Gogirla is elkapta a fonalat, Görbicz pedig pazar labdákkal szolgálta ki a társakat, akik ezt gólokkal "hálálták meg". A jó védekezés pedig magával hozta a jó kapusteljesítményt is. Guiu ismét "elővette" debreceni formáját, a vendégek pedig már szinte féltek kapura lőni. Róth Kálmán negyedórával a vége előtt pihenőt adott Bradeanunak, Görbicznek és Dokicnak is, Vérten pedig már a teljes második játékrészt a padon töltötte. Ez sem segített a vendégeken, akiknek ekkor már csak egy célja lehetett: tízen belül maradni, de ez sem sikerült. A második félidő már bíztató volt a szerdai dunaújvárosi rangadó előtt.

Róth Kálmán: Az eredménnyel elégedett vagyok, de az első félidőben nyújtott játékunkkal egyáltalán nem. Szünetben rendet raktam a fejekben és ez meg is látszott a folytatáson.

Bíró Imre: Egy félidőig tudtuk magunkat tartani, aztán előjöttek a szokásos hibáink. Az ETO ezekből lerohant bennünket