Bradeanu–Orbán gólpárbajjal (3–3) kezdődött a mérkőzés. A folytatásban – elsősorban a győri csapat részéről – kapkodó, sok hibával tarkított volt a játék, és több ziccert is kihagytak a hazai játékosok. Negyedóra elteltével Vérten Orsolya lövése fejbe találta Tetjana Vorozscovát, akinek a helyét Király Annamária foglalta el.
Róth Kálmán kapust cserélt, majd forgatta csapatát. Egyre csak szenvedett az ETO, de a sok hiba ellenére is vezetett, mert Bradeanu mellé felzárkózott honfitársa, Simona Gogirla is, és jelentősen besegített a gólgyártásba.
A második félidő derekán már tíz gól volt a két csapat között a különbség, ekkor Róth Kálmán élt azzal a lehetőséggel, hogy a kispadon is több bevethető játékos áll rendelkezésére, és gyakran cserélt. Végeredményben a játékban elkövetett hibák ellenére összességében meggyőző fölénnyel nyert a Győri ETO, de a BL-mérkőzések hátralévő részére és a következő bajnoki feladatokra alaposan fel kell javulniuk.

Mestermérleg
Róth Kálmán, a Győr edzője: - Az első félidőben a csapatban még benne volt a Cornexi elleni mérkőzés görcse. Fordulás után stabilabbá vált védőjátékunk, és ez maga után hozta a támadójáték jelentős javulását is. Ekkor már arra is volt lehetőségem, hogy néhány kulcsjátékost pihentessek.
Bíró Imre, a DVSC vezetőedzője: - Megérdemelten nyert a Győr.