A K&H női kézilabda liga 11. fordulójában az MTK Budapest együttese várta a Győri Audi ETO KC csapatát. Annak ellenére, hogy a hazai együttes kezdte jobban a mérkőzést, a Győr kiegyenlítése után már nem volt kérdés, hogy a papírforma érvényesül. Fokozatosan növelte előnyét a Győri Audi ETO, és a végén nagy arányú győzelmet aratott.

Az MTK kezdte jobban a találkozót, a félidő feléig vezették is a gólgyártást, a 16. percben azonban Edwige góljával egyenlítettek a zöld-fehérek, aztán már nem adták ki a kezünkből a vezetést, sőt, több mint 10 perces MTK gólcsendben arattak egy 11-0-ás szériát, ahol bebiztosították a stabil különbséget. Solberg a kapuban bemutatott bravúrokat, mellette Edwige sorra sáncolta a kékek próbálkozásait. A félidőre megnyugtató, kilenc gólos előnnyel, 10-19-es állással vonulhatott le a Győr a pályáról.

A második játékrészben végig megmutatkozott a két csapat közötti különbség. A kemény győri védekezés mögött Leynaudnak és Glausernek köszönhetően folytatódott a jó kapusteljesítmény, ami a mérkőzésen összességében 45%-ra alakult. Az Oftedalék diktálta tempót már nem igen tudta követi a fővárosi együttes, és sorra születtek a gyors gólok a zöld-fehérek részéről. Az koncentráltságban is megmutatkozott a győri fölény, dupla annyi eladott labdája lett az MTK-nak. Fokozatosan növelve előnyét, a végére tizenhét gólos különbséggel nyert az ötszörös BL győztes. A végeredmény 23-40 lett.

Kari Brattset (Győri Audi ETO KC): „Az első tíz perc nehéz volt, akkor nagyon jó munkát végzett az ellenfél, utána azonban visszaestek és utána már szenvedtek, de mi tartottuk magunkat, és fokozatosan eljöttünk. A hétvégi meccshez nagyon jó felkészülés volt ez számunkra, sokan önbizalmat kaptunk ma. Rendben vagyunk kondicionálisan, rengeteget edzünk, és megszoktuk a sorozatterhelést, de a többi csapatnak is sok a mérkőzése, úgyhogy ez nem lehet kifogás a továbbiakban sem.”

Pál Tamara (MTK Budapest): „Egy Győr ellen mindig nehéz, ezt mindannyian tudjuk. Teljesen más a két csapat. Ők a BL-ben játszanak, mi meg igyekszünk feljebb jönni a bajnokságban. A végére azért jól látszódott a kettőnk közötti különbség. Próbálok húzó emberré válni még így fiatalon is, de vannak idősebb játékosaink, akik segítenek nekem, amit igyekszem meghálálni.”