A K&H női kézilabda liga 13. fordulójában legközelebbi ellenfeléhez utazott a Győri Audi ETO KC. A Motherson Mosonmagyaróvári KC elleni találkozón első perctől vezettek a győri zöld-fehérek, a második játékrészben csak annyi volt a kérdés, mennyi lesz a gólelőny a lefújáskor az eredményjelzőn.

Eduarda Amorim és Puhalák Szidónia nélkül érkezett Mosonmagyaróvárra csapatunk. Danyi Gábor a Leynaud, Lukács, Nze Minko, Edwige, Oftedal, Kristiansen, Fodor kezdőnek szavazott bizalmat. A lányok meg is hálálták mindezt, 4 perc elteltével már 5-1-re vezettünk, amire érkezett is Gyurka mester időkérése. Tovább tartott a remek győri védekezés, sikerült növelni az előnyt, negyed óra elteltével már 6-12 volt az állás. A kezdeti gyors tempóból kissé visszavett az Audi ETO a biztos vezetés tudatában, de az előnyt így is sikerült növelni. A félidő legvégén már a közte 10 is megvolt, végül 30 percnyi játék után 22-11-re vezettünk.

Solberg állt a kapuba a második játékrész kezdetén, valamint pályára lépett Görbicz Anita is. A sok jó teljesítmény közül kiemelkedett Faluvégi Dorottyáé, Csibe biztos kézzel lőtte be a helyzeteit.  A 40. percben már 26-13 állt az eredményjelzőn. Felváltva estek a gólok, a nagy előny tudatában kényelmesen játszhattunk, őrizték a lányok a 10 gól körüli előnyt. Az 50. percben Lukács lőtte a 30. győri találatot, Görbicz a következőt. A végén csak a győzelem mértéke volt kérdéses. A rangadónak indult találkozón végül magabiztos, 13 gólos sikert arattunk az MKC ellen.

Danyi Gábor"Jól meg kell gondolni, kinek mennyi játékpercet és mennyi pihenőt adjak egy-egy mérkőzésen belül. Az előttünk álló sorozatnak megfelelően úgy érzem, sikerült jól elosztani ezt az arányt, és aki pályára lépett, igyekezett a maximumot nyújtani. Jó kis iramban játszó Mosonmagyaróvárral játszottunk ma, szeretnék gratulálni és további sok sikert kívánni."
Kari Brattset: "Elsősorban nagyon jó volt a védekezés a mai találkozón. Egy kicsit fáradtak vagyunk a jelenlegi időszakunkban, de igyekszünk mindig kihozni magunkból a maximumot. Örülök a győzelemnek."