A DELO WOMEN’S EHF Champions League nyolcaddöntőjének 2. fordulójában otthonában lép pályára a Győri Audi ETO KC a német Bietigheim ellen. Az oda- visszavágó első részében a győriek idegenben magabiztos győzelmet arattak. Ezúttal hazai pályán fogadják a csoportviadal ’A’ jelű ágának nyolcadik helyezettjét. A találkozó március 13-án szombaton 16 órakor veszi kezdetét, melyet a Sport1 csatorna élőben közvetít.

Váratlan két mérkőzéssel folytatódott a DELO WOMEN’S EHF Champions League nemzetközi versenysorozat, ugyanis az EHF időközi döntése értelmében a csoportviadalok első két helyezettje is részt kell, hogy vegyen a nyolcaddöntők párharcában. A „B” csoport győzteseként a másik ág nyolcadik helyén végzett német Bietigheim lett az ellenfelünk. Az első fordulóban idegenben sikerült már a győzelem – izgatottan várjuk a hazai visszavágót, hiszen a versenysorozat előrehaladtával egyre nagyobb a tét…

A mérkőzés március 13-án 16 órakor kezdődik bosnyák játékvezetőpáros dirigálásával, a Sport1 televíziócsatorna élőben közvetíti.

A találkozót megelőzően Faluvégi Dorottyát kérdeztük.