A Győri Audi ETO KC Akadémiájában lévő csoportoknak jelenleg kevesebb mérkőzéslehetésük adódik. A Magyar Kézilabda Szövetség a vírushelyzetre hivatkozva befagyasztotta az utánpótlásbajnokságokat, csupán a felnőtt mezőnyök valamelyikében induló csapatok jutnak játéklehetőséghez. Az ETO KC Akadémiájában az elmúlt egy hét alatt mindössze egy mérkőzés került lebonyolításra, a 2. csoport játszott egy NBII-es mérkőzést.

Ruskó Katalin, edző elégedett csapata teljesítményével. „Lelkes, végig küzdő csapattal találkoztunk, de a mérkőzés végére fizikális fölényünket érvényre tudtuk juttatni. Az első félidőben jött utánunk az ellenfél, tartották velünk a lépést. Mi is jól játszottunk, motiváltak voltunk. A védekezésünk stabilan működött, amiből gyors ellentámadásokat indíthattunk, és gyors gólokat szereztünk. Kapust is cseréltünk, aki nagyon jól állt be. A második játékrészt mi ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk, az ellenfél azonban fáradtabbnak mutatkozott. A védekezésünk továbbra is határozott maradt. Az utolsó tíz percben hoztunk egy 13-2-es szériát. Elégedett vagyok a csapattal”

Ikrény, NB II-es női mérkőzés
2021. 03. 28.
VKCSK – Győri Audi ETO KC U22: 24–37 (13–16)

Győri Audi ETO KC: Takács L. – Moharos 3, Takács F. 4, LUKÁCSI 6, Somogyi-Bakos 3, Herr Zs. 2, SZEMES 8. Cs.: NÉMETH H. (kapus), Varga V. 1, Farkas E. 2, TALAPKA 6, Torma, Molnár Zs., Raczenböck 1, Molnár A. 1, Nyerges.