Kiírta a Magyar Kézilabda Szövetség az Érd ellen halasztott idegenbeli, valamint a Siófok elleni hazai, még időponttal nem rendelkező mérkőzéseinket. Április negyedik hetében rendezik meg mindkét összecsapást.

A március 27-én játszott volna csapatunk Érden, de a hazaiak igazolt koronavírus fertőzött játékosa miatt a találkozó halasztásra került. Az új időpontról most döntött az MKSZ,  a találkozót a két csapat április 21-én 16 órai kezdettel pótolja az Érd Arénában.

Ugyan az Európai Kézilabda Szövetség hivatalos válogatott hete április 12-21-ig tart, mégis sikerült klubunknak több nemzeti együttessel megegyezni, hogy hamarabb engedjék vissza a válogatottakat Győrbe. A norvég szövetség a szigorú helyi karantén szabályozások miatt lemondta tervezett aktivitását erre az időszakra, a francia és a brazil válogatott azonban visszaengedi Győrbe az érintett játékosokat. Ezúton is köszönjük támogató hozzáállásukat, hiszen csapatunk így hatékonyabban tudja elosztani az előttünk álló időszak meccsterhelését. A dán kézilabda szövetséggel nem sikerült megegyezésre jutni, így az Érd elleni találkozón Anna Mette Hansen biztosan nem lép pályára.

A bajnokság 19. fordulójára kiírt Siófok elleni mérkőzésünk időpontja is hivatalossá vált.  A Balaton-parti együttes április 24-én 16 órakor látogat az Audi Aréna Győrbe.