Az Európai Kézilabda Szövetség hivatalos oldalán közzétette a 2020-2021-es Bajnokok Ligája idény All Star csapat jelöltjeit. A Győri Audi ETO KC csapatából kilenc játékosra, valamint Danyi Gáborra lehet szavazni.

Posztonként hat játékos közül választhatják ki favoritjukat a kézilabda barátok. Egyetlen csapatból sincs ilyen sok jelölt, mint klubunkból, tíz győri szerepel a legjobbak között. A végleges listát, többek között az idei szezonban szereplő 16 csapat szakvezetőjének, a sorozat névadó főszponzorra a DELO és újságírói szakvélemények alapján állították össze.

Csapatunkból kapus poszton Amadine Leynaud-ra, a jobbszélsők közül pedig Lukács Viktóriára lehet voksolni. Irányítók szavazásán házi verseny is kialakult mivel Stine Oftedal és Estelle Nze Minko is felkerült a legjobbak listájára. Beállók között Kari Brattset Dale, míg a balátlövőknél Veronica Kristiansen képviseli az ETO-t. A 23 év alatti játékosoknál Fodor Csenge várja a szavazatokat. A legjobb védekező játékos címére is két jelölt is van csapatunkból, Eduarad Amorim és Beatrice Edwige.

A vezetőedzők között Danyi Gábor is versenyben van.

A szavazás május 27-ig tart, és az All-star csapat május 28-án kerül kihirdetésre a DELO EHF FINAL4 előestéjén.

A voksolás az alábbi linken érhető el:

https://www.eurohandball.com/en/news/en/vote-for-the-all-star-team-presented-by-delo/

Szavazzunk a győri játékosokra! Hajrá ETO! Hajrá Győr!