A K&H női kézilabda liga 23. fordulójában a Ferencváros otthonában lépett pályára csapatunk. 178 nap után lépett újra pályára nézők előtt a Győri Audi ETO KC az Elek Gyula Arénában. A gyengén sikerül első félidőt követően, amikor is hatgólos hátrányba került a csapat, a második félidőben sem sikerült javítani, így kilenc gólos vereséget szenvedtünk.

Danyi Gábor a Fodor, Amorim, Oftedal, Edwige, Nze Minko, Lukács hatossal és Leynauddal a kapuban vágott neki a találkozónak. Az első gólt az FTC szerezte, melyre gyors gólokkal válaszoltak Kristiansenék(2-4). A következő percekben azonban egy öt perces győri gólcsend következett, melynek eredményeként átvette a vezetést a hazai együttes (7-4). Támadásban sok hibát követettek el Danyi Gábor tanítványai. A 19. percben már négy góllal, 11-7-re vezetett az FTC, ekkor kikérte első idejét vezetőedzőnk. A befejezésekre rendre több hiba csúszott, ráadásul a védekezés sem volt elég feszes. Az első félidő utolsó perceiben alakult ki a legnagyobb különbség a két csapat között, így 6 gólos hátrányban vonulhattunk a szünetre (17-11).

A második félidő sem indult jól együttesünk számára. A védekezés csak rövid periódusokra állt össze, támadásban nem találtuk Bíró ellenszerét.  A 42. percben már tíz gólos előnyben volt a Ferencváros együttese, a hátrányt pedig csak minimálisan sikerült ledolgozni a végjátékra. A végén 31-22-re győzött a Ferencváros. A vereség azt jelenti, hogy már nem saját kezünkben van a bajnoki cím sorsa, hanem az aranyéremhez az FTC pontvesztése is kellene.

Danyi Gábor: „Gratulálok a Ferencvárosnak. Nem csak Bíró teljesítménye volt ma a meghatározó, de ellene nem volt igazából ellenszerünk ma. Támadásban nem volt meg a dinamika, ami ránk jellemző, nem ilyen találkozóra számítottam. Az utolsó pillanatig fogunk küzdeni, hiszen a bajnokságnak nincs még vége.”

Faluvégi Dorottya: „Gratulálok én is a hazaiaknak, egy nagyszerűen küzdő és játszó Ferencvárossal találkoztunk. Nagyon sajnálom, hogy az első félidőben kialakult hátrányt nem tudtuk ledolgozni.”