Győrben vannak a Magyar Kupa négyes döntő jegyei a szurkolóink számára.  A belépőket csütörtökön este Győrben, illetve szombaton Veszprémben lehet átvenni a szurkolói egyesülettől.

A Győri ETO Kézilabda Szukolók Egyesülete felhívja azon jegyvásárlók figyelmét, akik igényelték és kifizették a Tippmix Török Bódog Női Magyar Kupa négyes döntő jegyeket, hogy a jegyek átvehetők 2021. május 13-án csütörtökön, 18 és 19 óra között, a Győrben, Herman Ottó utca 8. szám alatt (Makk Hetes Borozóban). Lehetőség nyílik a jegyek átvételére szombaton 13:15 és 14 óra között a Veszprém Aréna előtt, a buszoknál.

Azok a szurkolók, akik a szurkolói buszokkal utaznak Veszprémbe, ők az utazáskor is át tudják venni belépőiket.  

Fontos, hogy a bérlet mindkét napra szól, nincs lehetőség pótlásra. Továbbá, a jegyekkel mindkét nap csak egy alkalommal lehet belépni a Veszprém Arénába, így tehát sem a félidőkben, sem a két meccs között nem lehet elhagyni a létesítményt, mert aznap már nem lehet visszamenni.

A belépéshez a bérleten kívül elengedhetetlenül szükség van a VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYRA és a SZEMÉLYIGAZOLVÁNYRA. A szervezők tájékoztatása szerint a Veszprém Aréna egész területén kötelező az orrot- és szájat eltakaró maszk viselése.

Tippmix Női Magyar Kupa Török Bódog négyes döntő 2021. május 15-16

május 15., szombat:

14:15 DVSC-SCHAEFFLER – Kisvárda Master Good SE

16:45 FTC- Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO KC

május 16., vasárnap

15:45 bronzmérkőzés

18:15 döntő