Arról már korábban írtunk, hogy a szombati Győri Audi ETO KC – MTK hazai bajnoki találkozó az eredetileg kiírt időpont helyett egy órával korábban veszi kezdetét. A 15 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport+-on követhetik azok, akik nem tudnak kilátogatni az Audi Aréna Győrbe.

A bajnokságban utolsó előtti hazai mérkőzését játssza 2021. május 22-én, szombat a csapatunk az MTK ellen. A találkozó a televízión keresztül is megtekinthető lesz, az M4 Sport+-on, de természetesen várjuk az Audi Aréna Győrbe a nézőket, szurkolókat is

Jegyek még kaphatóak a jegymester.hu-n, a Látogatóközpontban és a 13 órás kapunyitást követően a helyszínen.

A mérkőzéseken való részvételre az alábbi szabályok érvényesek:

- A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet előírásait betartva az érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkező szurkoló akkor léphet be a mérkőzésre, ha koronavírus ellen védett, ill. ha védett felügyelete alatt lévő kiskorú személy.

Védettségét mindenkinek belépés előtt igazolnia szükséges védettségi igazolványa, és az azon feltüntetett személyazonossági hatósági igazolvány együttes felmutatásával.

- 18 év alatti szurkoló csak védettséget igazolni tudó felnőtt felügyeletével vehet részt a mérkőzésen.

- Játékosaink egészsége védelme érdekében kérjük szurkolóinkat az arcot és orrot eltakaró maszk használatára az Audi Aréna Győr egész területén, ezen kívül a mérkőzés lefújását követően nem lesz lehetőség a játékosokkal fizikai kontaktba kerülni - pacsizni és szelfizni. Emellett tisztelettel kérjük szurkolóinkat, hogy az aréna területét a mérkőzés végeztével minél hamarabb elhagyni szíveskedjenek.