Tovább folytatja a közös munkát a Győri Audi ETO KC és a személyszállítással foglalkozó Gabusz Kft. Dr. Bartha Csaba a klub elnöke és Bedők Gábor a Gabusz Kft. tulajdonosa a mai napon újabb együttműködési megállapodást írtak alá.

Egy több mint tíz éves múltra visszatekintő üzleti kapcsolatot hosszabbítottak meg a felek.

„Nagyon jó partnerségi viszonyt ápolunk a klubbal, több mint egy évtizedre nyúlik vissza a kapcsolatunk. Éppen ezért sem volt kérdés számunkra, hogy szeretnénk továbbra is a csapat hivatalos szállítói lenni. Cégünk igyekszik a legmagasabb szinten biztosítani a Győri Audi ETO KC felnőtt és utánpótlás csapatai számára az utazást a mérkőzésekre.” -nyilatkozta Bedők Gábor a Gabusz Kft. tulajdonosa.

Dr. Bartha Csaba a klub elnöke kiemelte, hogy minden téren elégedett a Gabusz Kft. által nyújtott szolgáltatásokkal.

„Nagyon fontos, hogy csapataink a lehető legbiztonságosabb és ugyanakkor legkényelmesebb, módon tudjanak utazni a mérkőzésekre.  A Gabusz Kft.-ben megtaláltuk azt a partnert, aki hosszú évek óta a csapatok igényeit szem előtt tartva biztosítja számunkra a nyugodt utazás feltételeit. Külön örömmel tölt el, hogy a több mint egy évtizedre visszanyúló együttműködést a jövőben is folytatni tudjuk.” -mondta, dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke.