2021. augusztus 5-én, megkezdi szereplését a montenegrói Európa-bajnokságon a magyar női ifjúsági kézilabda válogatott. A Győri Audi ETO KC-t Farkas Júlia képviseli a kontinensviadalon.

Az ifjúsági nemzeti együttes kedden érkezett meg Podgoricába, ahol a csoportmérkőzéseken Szlovákiával, Portugáliával és Norvégiával mérkőznek majd meg. Az utazásról és a várakozásokról csapatunk játékosát, Farkas Júliát kérdeztük:

„Repülővel utaztunk ki Podgoricába, ami rendben és gyorsan telt. Szeretek repülővel utazni, nagy élmény volt a lányokkal is. A montenegrói körülmények mindenki számára megfelelőek, egy gyönyörű hotelben vagyunk elszállásolva. Előzetesen picit féltem az étkezésektől, de szerencsére a montenegrói konyha eddig kellemes csalódás. Ami a vírus helyzetet illeti, a helyiek nem élnek szigorú szabályok szerint, azonban a csapattal számunkra fontos, hogy elkerüljük a fertőzés veszélyét, erre fokozottan figyelünk. Nagyon izgatott vagyok már és várom a mérkőzéseket. Nem árulok el nagy titkot, hogy az első helye szeretnénk megszerezni. Mindenesetre mindenki a legjobbját szeretné nyújtani, ugyanakkor szeretnénk kiélvezni az Európa-bajnokság minden pillanatát.” -nyilatkozta a fiatal irányító.

A női ifjúsági válogatott csoportmérkőzései:

2021. 08. 05. csütörtök 18:00 Magyarország - Szlovákia

2021. 08. 06. péntek 18:00 Portugália - Magyarország

2021. 08. 08. vasárnap 18:00 Magyarország – Norvégia

Julcsinak és a magyar válogatottnak ezúton kívánunk sok sikert és fényes győzelmeket.