Jól szolgálta a Győri Audi ETO KC felkészülését a DVSC Schaefflerrel közösen eltöltött egy hetes periódus. Az elmúlt hat nap tapasztalatairól csapatunk edzőjét Kun Attilát kérdeztük.

Augusztus 1-én, vasárnap indult el a tíz fős győri küldöttség Debrecenbe, hogy a hatékony edzésmunka érdekében a DVSC csapatával közösen készüljenek. A munka jó hangulatban telt a két szakmai stáb remekül tudott együttműködni. A debreceni felkészülési hét értékelésére Kun Attila edzőt kértük fel.

„Nagyon jó környezetben és kitűnő körülmények között tudtunk készülni az elmúlt héten. A konditermi és a futó edzéseket a hazaiaktól külön végeztük, a kézilabdás tréningeken együtt dolgoztunk a debreceni lányokkal. Leginkább a védekezésen és a gyors ellentámadások gyakorlásán szerepelt a hangsúly az edzéseken. Jól tudott együtt dolgozni a két szakmai stáb, egyszer Szilágyi Zoltán, egyszer pedig Ambros Martín vezette az edzést. Remekül működött közöttünk a kommunikáció, minden edzés zökkenőmentesen zajlott, sok értékes tapasztalattal lettünk gazdagabbak. Öröm volt a közös munka a Debrecen csapatával, de ez nem meglepő, hiszen nagyon jó a kapcsolat a két klub között.” -értékelt Kun Attila, másodedző.

A Győri Audi ETO KC köszönetét fejezi ki a közös edzőtáborért a DVSC Schaeffler csapatának. Fodor Csengéék péntek délután érkeznek haza, majd jövő héten Győrben, az Audi Aréna Győrben folytatják a felkészülést közösen az itt edzőtáborozó román első osztályú Gloria Bistrita csapatával.