Sikeres volt Akadémia 3-as csapatunk egyhetes edzőtábora Gyálon. A hét befejezéseként Kocsis Tibor edző csapata egy tornán is részt vett Hajdúnánáson, amelyet megnyertek fiataljaink. A torna a gólkirálynője Rédecsi Polett, míg legjobb kapusa Szajkó Fanni lett.

Az egyhetes gyáli edzőtábor után a DVSC Kézilabda Akadémia által szervezett négycsapatos torna követezett, ahol Kocsis Tibor együttese három mérkőzésből kettőt megnyert, és a torna képzeletbeli dobogójának legfelső fokára állhatott fel.

„Nagyon hasznos volt az edzőtábor Gyálon, hétfőtől-péntekig napi két tréninget tartottunk. A felkészülési hét zárásaként vettünk részt Hajdúnánáson egy tornán, ami az előzetes várakozásainkhoz képest jobban sikerült. Mivel a tornán egy korosztállyal idősebbek ellen léptünk pályára, ezért nem is reménykedtem ennyire fényes sikerekben. A lányok nagyon jól játszottak és sikerült az első helyet megszerezni. Először a Debrecen csapatát győztük le 31 – 25-re, majd a NEKA együttesével játszottunk. Itt ötvenöt percig igazán szoros volt a találkozó, de végjátékot jobban bírtuk, és öt góllal, 38 – 33-ra nyertünk ellenük. Az utolsó találkozót a Bordásné Horváth Marianna által vezetett ETO Akadémia 2-es együttese ellen játszottuk, tőlük 38 – 30-as vereséget szenvedtünk, de ennek ellenére is sikerült a tornán az első helyet megszerezni. Nagyon büszke vagyok a lányokra, mindenki jól teljesített. A tornagyőzelmen túl külön öröm, hogy a legjobb kapus és a gólkirálynő is a mi csapatunkból került ki. Szajkó Fanni remek védéseivel érdemelte ki a díjat, míg Rédecsi Polett megállíthatatlan volt a gólszerzésben.” - nyilatkozta Kocsis Tibor vezetőedző.

Gratulálunk Akadémia 3-as csapatunknak a remek teljesítményhez!