Hamarosan útjára indul a labda és kezdetét veszi a 2021/22-es szezon. Dr Bartha Csaba elnök köszöntője.

 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Kedves ETO-szurkolók!

 

Reményekkel telve és bizakodva vágunk neki az új évadnak. Csakúgy, mint minden ember, úgy én is csak bízni tudok abban, hogy a járványhelyzet nem változik negatív irányban annyira, hogy ismét be kelljen zárni csarnokokat, és ezzel együtt életünk egy fontos részét is. Bízunk egy “normális” életben, és abban, hogy olyan szezonban lesz részünk, ahol nem a hangszórókból kell lejátszani szurkolási hangot, hanem több ezer torok hangos biztatására küzdhetünk meg ellenfeleinkkel csodás otthonunkban, az Audi Aréna Győrben.

A tavalyi évad megmutatta, hogy mennyit is jelent egy telt házas publikum a hazai csapatnak. Sokat! Rengeteg energiát ad a közönség buzdítása, amit közösen fel tud használni szurkoló és csapat egyaránt. Egymást erősítve, a közös cél, a győzelem érdekében!

Szükség is van szurkolóinkra, hiszen idén is igazán komoly célokat tűztük ki a keret elé: meg szeretnénk védeni Magyar Kupa elsőségünket, és újra el akarjuk hódítani a magyar bajnoki címet, valamint a Bajnokok Ligájában is a legmagasabb csúcsra törünk.

Nem kis célt tűztünk ki magunk elé, ez igaz, de a Győri Audi ETO KC-ban senki nem retten meg a nagy feladatoktól, szeretjük a kihívásokat. Ráadásul minden okunk meg is van arra, hogy reális legyen maximális célkitűzésünk. Minden poszton klasszisaink sorakoznak, és régi-új vezetőedzőnk irányításával minden fronton elérhetőnek látszanak ezek a célok. Elérhetőek, de ezeket maximális elszántsággal, kőkemény edzések és számtalan mérkőzés árán lehet csak megszerezni, elérni. Mi igazán jól tudjuk, hogy a sikert, a győzelmeket soha sem adják olcsón.

Trófeákat nem lehet szeptemberben, októberben nyerni. El kell jutni jövő májusig, a Bajnokok Ligájában pedig idén először júniusban rendezik a FINAL4-t, és akkor dőlnek csak el a trófeák sorsai.

Szükség van Önökre. Szurkolókra az Arénában és a tévékészülékek előtt is. Jöjjenek el, buzdítsák a lányokat a megszokott magas hőfokon, és élvezzük együtt a jövő június elejéig vezető utat. Buzdítsuk együtt kedvenceinket, tapsoljunk góljaiknak! Közösen elérhetjük céljainkat!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

Sportbaráti üdvözlettel:

Dr. Bartha Csaba
elnök
Győri Audi ETO KC