Rangadóval indult a Győri Audi ETO KC számára a DELO EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája. Az első fordulóban a norvég Vipers Kristiansand együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben csapatunk. Gyenge kezdést követően a félidő második felére felzárkóztak Oftedalék, és végül 4 gólos, 17-13-as győri előnnyel mehettek szünetre a csapatok. A második játékrészben nem tudott közelebb zárkózni a vendég együttes, és 35 – 29-re győzött csapatunk a címvédő ellen az első fordulóban.

Linn Blohm, Kari Brattset Dale és Estelle Nze Minko nélkül vágott neki csapatunk az összecsapásnak, amelyet Ambros Martín a Fodor, Hansen, Pintea, Oftedal, Kristiansen, Lukács támadó támadósorral és a kapuban Solberggel kezdett meg. Stine Oftedal találatával indult a mérkőzés, de hamar átvette a vezetést a BL címvédője, és a 10. percben négy góllal, 6-2-re vezettek a vendégek, ekkor Ambros Martín kikérte első idejét a mérkőzésen. Ezután felkeményedett csapatunk védekezése és a támadásokat is jobb százalékkal fejezték be góllal a lányok, így a vendégek vezetőedzője is időt kért a 14. percben (5 – 7).  Silje Solberg védéseinek is köszönhetően a 18. percben kiegyenlítettek Hansenék, majd a 25. percben Oftedal góljával már a vezetést is átvette csapatunk, és végül 17 – 13-as győzi vezetéssel vonulhattak pihenőre a csapatok.

Lukács Viktória találatával indult a második játékrész, és a gól gyártás nem is maradt abba, az ötvenedik percben 24 – 20-ra vezettek Kristiansenék. Jól működött csapatunk védekezése, melyhez Solberg nem csak fantasztikus védéseivel, hanem egy üreskapus góllal is hozzájárult, így a negyvennyolcadik percben már 28 – 22-re vezettek Lukácsék. Nyolc gólos hazai vezetésnél a vendégek mestere kikérte harmadik idejét is a találkozón (30 – 22). A játékrész utolsó öt percére fordulva tartotta 8 gólos előnyét csapatunk (33 – 25), és végül Ogonovszky Eszter hétméterese állította be 35 – 29-es végeredményt.

A mérkőzés legjobb játékosa csapatunk kapusa Silje Solberg lett. A találkozó lefújását követően, Dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke, dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere, valamint a Győri ETO Kézilabda Szurkolói Egyesület képviselői köszöntötték az Olimpián részt vett győri és vendégjátékosokat.

Ambros Martín „Köszönjük a mai meccset az ellenfélnek és gratulálok a csapatomnak és a szurkolóinknak a mai találkozóhoz. Nem egyszerű első meccsen hazai pályán egy ilyen csapat ellen kezdeni a szezont. Nagyon jól kezdte a találkozót a Vipers, mi a nagyobb hátrányban is türelmesek maradtunk, és megvártuk a pillanatot, amikor közelebb tudunk zárkózni. Összeraktuk az első félidőben a védekezést, ami segített a remekül védő Silje Solbergnek is. Koraiak ezek a mérkőzések mindkét csapatnak, hiszen nem tudtuk még teljesen beépíteni új játékosainkat, azonban nem szabad sietni, az idő nekünk dolgozik.”

Silje Solberg „Mindkét csapatnak több új játékosa van, nem lehetett tudni kitől mire lehet számítani.  Nagyon jó érzés, hogy egy ilyen meccsel tudtunk kezdeni, és ilyen magas szintet tudtunk hozni. Jól kezdett a Vipers, mi pedig sok hibát követtünk el, de nyugodtak maradtunk, amikor hátrányban voltunk, hittünk a koncepcióban és önmagunkban, ez pedig segített a győzelemben. Fantasztikus érzés újra ilyen közönség előtt ilyen atmoszférában játszani.”