Győzelemmel kezdte Akadémia 3-as csapatunk a Női Ifjúsági II. osztály küzdelmeit. Az első játéknapon a Kocsis Tibor irányította együttes 36 – 28-as győzelmet aratott a DKKA II. felett.

A Dunaújváros együttesét fogadta hazai pályán Akadémia 3-as csapatunk a bajnokság nyitányán. Az első félidőben ugyan még három góllal a vendégek vezettek, de remek védekezéssel és pontos játékkal megfordították az eredményt Pádár Lauráék, és végül 36 – 28-as győzelmet arattak az Audi Aréna Győrben.

„Értékes győzelmet szeretünk, egy nagyon jó mérkőzésen.  Jól képzett, erős ellenféllel találkoztunk. Összességében elégedett vagyok a lányok teljesítményével, de természetesen vannak hibák, melyeket javítanunk kell a jövőben. Nagyon örülünk a győzelemnek, ez hatalmas lendületet ad a további mérkőzésekre.” – nyilatkozta Kocsis Tibor vezetőedző.

„Erős ellenfél ellen tudtunk győzni, a védekezésünk nagyon jó volt, az összhang megvolt közöttünk. Nagyon örülök, hogy egy ilyen jól működő védelem mögött tudtam védéseimmel segíteni a csapatot. Bár az első félidő nagyon szoros volt, de volt hitünk és hátrányból is fel tudtunk állni. Nagyon büszke vagyok a csapatra.” – mondta a mérkőzés után Nagy Abigél kapus.

Női Ifjúsági II. osztály

Győri Audi ETO KC II. – DKKA II. (15 – 18) 36 – 28

Győri Audi ETO KC II.: Granát 7 – Sebestyén – Kiss 6 – Pádár 9 – Császár – Szár 1 – Rosta (k) – Horváth 3 – Kovács 2 – Németh E. – Barta 1 – Mónus (k) – Németh P. 3 – Varga 4 – Nagy (k)