Megváltozott a K&H női kézilabda liga 8. fordulójára, 2021. november 10-ére kiírt Motherson-Mosonmagyaróvár – Győri Audi ETO KC mérkőzés kezdési időpontja. Valamint változás történt a Ferencváros elleni zöld-fehér rangadó kezdetében is.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy eredetileg a K&H női kézilabda liga 7. fordulójában kiírt Győri Audi ETO KC – Váci NKSE mérkőzés az Audi Aréna Győr foglaltsága miatt idegenben, vagyis Vácon kerül megrendezésre 2021. november 4-én, csütörtökön 18 órai kezdettel.

Most a televízió kérésére klubunk két novemberi bajnoki mérkőzésének kezdési időpontja is módosult. 2021. november 10-én a Mosonmagyaróvár elleni, előzetesen 18 órára kiírt idegenbeli összecsapás később, 19:15-kor veszi kezdetét az UFM Arénában.

A szezon első zöld-fehér rangadója 2021. november 17-én szerdán, az eredeti 18 órás kezdés helyett fél órával késóbb, 18:30-kor kezdődik majd.

A győri találkozóra megvásárolt belépőjegyek természetesen érvényesek az új időpontban is. Aki még nem vásárolt jegyet az a jegymester.hu-n, a Látogatóközpontban és a helyszínen is megteheti.

Felhívjuk azon szurkolóink figyelmét, akik a 2019/2020-es szezonban a Ferencváros elleni találkozókra érvényes belépőjeggyel rendelkeztek, (ez a hazai mérkőzés a 2019/2020-as szezonban a bajnokság lezárása miatt nem került lejátszásra, a 2020/2021-es szezonban is érvényesek lettek volna az eredeti belépőjegyek a két mérkőzésre, azonban a pandémiás helyzet miatt mindkét találkozót zárt kapuk mellett kellett lejátszani) hogy a megváltott belépőjegyeikkel be fognak tudnak jönni a mérkőzésekre, az eredeti jegyek vonalkódjai működni fognak az őszi találkozón.

A mérkőzések az aktuális kormányrendelet értelmében csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, a 18. életévét be nem töltött fiatalok védettséggel rendelkező felnőtt kíséretében megtekinthetik a mérkőzéseket.