A DELO EHF Bajnokok Ligája 6. fordulójában a Győri Audi ETO KC a svéd IK Sävehof együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Az első játékrészben fokozatosan növelte előnyét csapatunk, és az első félidőben már 11 gólos előnyt mutatott az eredményjelző. A második játékrészben még tovább növelte előnyét csapatunk, és végül magabiztos 41 - 19 es győzelmet arattak Ambros Martín tanítványai.

A mérkőzés keretéből Faluvégi Dorottya, Crina Pintea és Veronica Kristiansen maradt ki. Ambros Martín a Schatzl, Háfra, Oftedal, Brattset, Ryu, Lukács hatossal és Leynauddal a kapuban kezdett. Az első gólt a vendégek szerezték, de az ötödik percben már két góllal vezettek Lukácsék (3 – 1). Remekül működött csapatunk védekezése, és a 12. percben már öt volt az előnyünk a svédekkel szemben (9 – 4). A félidő utolsó tíz percére hat gólos győri vezetéssel fordultak a csapatok (12 – 6). A közönség fantasztikus megoldásoknak tapsolhatott, magabiztosan játszó csapatunk Amandine Leynaud védéseinek, a kőkemény védekezésnek és a gyors támadásbefejezéseknek is köszönhetően az első játékrészt 20 - 9-es győri vezetéssel zárta.

A második félidőben Laura Glauser érkezett a győri kapuba, a gólgyártás pedig tovább folytatódott, és a 41. percben már tizenhárom góllal, 28 – 15-re vezetett csapatunk. A folytatásban is magabiztosan játszott csapatunk, és parádés megoldásokkal kápráztatta el a közönségét. Az ötvenedik percben már 33 – 17-re vezettek Blohmék. Öt perc volt hátra a találkozóból amikor Anne Mette Hansen megszerezte a csapat harmincnyolcadik gólját, ami után húsz gól volt a két csapat között (38 – 18). Az ötvennyolcadik percben már negyvennél jártunk (40 – 18), a meccsen végül huszonkét gólos, 41 – 19-es magabiztos győri győzelem született.

Ambros Martín: „Gratulálok a csapatomnak a mai teljesítményhez, a nagy különbség abból fakadt, hogy nagyon komolyan vettük az ellenfelünket. Játékosaimtól azt kértem, hogy végig koncentráljanak a mérkőzésen, mert a Sävehof már sok csapat játékát nehezítette meg. Örülök, hogy a lányok tudták ezt teljesíteni, és magabiztos győzelmet aratottunk.”

Linn Blohm: „Különleges érzés volt, a volt csapatom ellen pályára lépni, hiszen ott nőttem fel. Tudtuk, hogy egy nagyon komoly ellenfél ellen kell játszanunk, hiszen sosem adják fel. Maximumon kellett teljesítenünk,  és ez ma sikerült is.”