Döntött a Magyar Kézilabda Szövetség Versenybizottsága a 2021. november 2-ra kiírt, de koronavírus fertőzés miatt elmaradt Érd – Győri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzés két pontjainak sorsáról. A határozat értelmében 10 – 0-val csapatunk kapta meg a mérkőzés pontot.

Mint ismeretes csapatunk 2021. november 2-án elutazott Érdre a K&H női kézilabda liga 10. fordulójából előrehozott találkozóra. A helyszínen a hazaiak jelezték, hogy egy játékosuk közvetlenül a mérkőzés előtt pozitív teszteredményt produkált, így csapatunk védelme, és a további fertőzések elkerülése érdekében úgy döntöttek, hogy nem állnak ki a mérkőzésre.

A fentiek ismeretében az MKSZ Versenybizottsága 2021. november 8-i határozatában döntött a két bajnoki pont sorsáról. A bizottság döntése értelmében 10 – 0-ás gólkülönbséggel a győzelmet, és az ezzel együtt a két bajnoki pontot a Győri Audi ETO KC javára írják jóvá. A döntés egyelőre nem végleges, hiszen az elsőfokú határozat ellen az érintett csapatok 15 napon belül fellebbezhetnek.