A K&H női kézilabda liga 8. fordulójában a Mosonmagyaróvár otthonában vendégszerepelt a Győri Audi ETO KC. Az első játékrészben fej-fej mellett haladtak a csapatok, és végül 13 – 15-ös győri vezetéssel mehettek pihenőre a csapatok. A második félidőben végig tartották előnyüket Oftedalék, és nagy tempójú, küzdős meccsen 29 – 22-es zöld-fehér győzelem született.

Faluvégi Dorottya és Crina Pintea továbbra sem állt sérülés miatt Ambros Martín rendelkezésére a Móvár elleni meccs előtt, míg Laura Glauser és Ryu Eun Hee pihenőt kapott szakvezetőnktől. A kapuban Leynauddal várta az óvári rohamokat, támadásban pedig a Lukács, Kristiansen, Brattset, Oftedal, Hansen, Schatzl hatossal kezdtük meg a találkozót. Anne Mette Hansen találatával indult a meccs, erre a hazaiak egy hétméteres góllal válaszoltak. Tíz perc elteltével továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok (7 – 7). A félidő derekán elsősorban gyors lerohanásgóljainknak köszönhetően két gólos előnyre tettünk szert (10 – 8). A hazaiak felvették csapatunk nagy tempóját, nem adták fel, és újra szorossá tették a mérkőzést, a játékrész utolsó tíz percére egy gólos győri vezetéssel fordultak a csapatok (11 – 10). Az első félidő emberhátrányban, de 2 gólos, 15-13-as győri vezetéssel ért véget.

A második játékrészben a kapuba Silje Solberg érkezett ám a mérkőzés ott folytatódott, ahol az első félidőben abbamaradt. Minden gólért meg kellett küzdenie a támadóknak mindkét kapu előtt, a negyvenedik percben három góllal, 20 – 17-re vezetett csapatunk. A második játékrész derekán volt először hat gólos az előnyünk(24 – 18), de ekkor még nem volt meg  a meccs. Az utolsó tíz percet négy gólos győri vezetéssel kezdték meg a csapatok (25 – 21), végül egy küzdelmes mérkőzésen 7 góllal, 22 - 29-re győztünk a megyei összecsapáson.

Ambros Martín: „Nem vagyunk könnyű helyzetben, hiszen hétről-hétre komoly meccsterhelés alatt vagyunk. Gratulálok a csapatomnak, hiszen egy nagyon jó MKC-val találkoztunk, és sikerült 22 gólon tartani. Úgy gondolom, hogy a védekezéssel sikerült megnyernünk a találkozót, és hazavinni a 2 pontot. Gratulálok a Mosonmagyaróvár csapatának”

Fodor Csenge: „Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű összecsapás. Egy jól támadó ellenfelet kellett hazai pályán megállítanunk, és ez jól is sikerült. A második félidőben túl sok kiállítást kaptunk, de büszke vagyok a csapatra, hogy ezekből a helyzetekből is pozitívan tudtunk kijönni.”