Fontos belépési információk a szerdai zöld-fehér rangadó előtt. Több, korábban elmaradt meccs jegyei is érvényesek mérkőzésre, valamint változás történt az R és a Q szektorok megközelítését illetően is!

A 2019/2020-as, koronavírus járvány miatt felfüggesztett bajnokságban csapatunk nem tudta lejátszani a 2020.05.02. időpontra kiírt Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzést. A 2020/2021-es idényben pedig 2021.02.03-i találkozó zárt kapuk mögött zajlott. Azon szurkolók, akik ezekre a mérkőzésekre belépőjegyet/jegyeket váltottak, és azokat nem váltották korábban vissza, azoknak az akkori jegyük vonalkódjai ÉRVÉNYESEK a szerdai összecsapáson a belépésnél.

Fontos információ továbbra is, hogy a vendégszurkolók érkezése miatt a beléptetésben is változás történt. Azon jegyvásárlók, akik a vendégszektorba vettek jegyet csak és kizárólag a vendég bejáraton léphetnek be az Audi Aréna Győr területére!

Az R és Q szektorban lévő jegytulajdonosok helyeiket kizárólag a földszinten, az E szektor felől tudják megközelíteni.

A mérkőzés az aktuális kormányrendelet értelmében csak érvényes védettségi igazolvánnyal (védettségi igazolvány és személyigazolvány/útlevél) látogatható, a 18. életévét be nem töltött fiatalok védettséggel rendelkező felnőtt kíséretében megtekinthetik a mérkőzéseket