Elképesztő mennyiségű ajándék gyűlt össze klubunk „Jó cselekedet a gyermekekért” kampányban. A Ferencváros elleni mérkőzés kapcsán szurkolóinknak hála egy kisbusznyi és három autónyi „szeretetet” tudtunk átadni a Bagolyvár Gyermekotthon részére.

Az FTC elleni mérkőzésre jótékonysági akciót hirdetett klubunk. A „Jó cselekedet a gyerekekért” kampány keretein belül idén a családból kiemelt gyermekeket ellátó Bagolyvár Gyermekotthon karácsonyát és mindennapjait szerettük volna szebbé tenni.

Úgy hisszük ez sikerült is, hiszen rengeteg szurkolói felajánlás érkezett a mérkőzés előtt. Szeretnénk köszönetünket kifejezni mindenkinek, az ETO-család minden tagjának, akik hozzájárultak a gyermekek mindennapjainak könnyebbé tételéhez, hogy megmutatták milyen nagy a győriek szíve. A Győri Audi ETO KC csapattagjai, valamint a szurkolók által felajánlott ajándékokat Görbicz Anita a klub sportigazgatója, Ambros Martín vezetőedzője Anne Mette Hansen csapatkapitány, valamint Faluvégi Dorottya és Ryu Eun Hee adta át az intézmény vezetőjének Várnai Viktóriának.

Köszönjük mindenki segítségét! Hajrá ETO! Hajrá Győr!