A legfrissebb Kormányrendelet értelmében a Magyar Kézilabda Szövetség értesítette a sportszervezeteket a kötelező érvényű változásokról, miszerint maszkot kell a nézőtéren viselni kézilabda meccseken is.

Klubunk ezúton is felhívja minden, a Győri Audi ETO KC szervezésében megrendezett kézilabda (felnőtt, utánpótlás, gyermek) mérkőzésre érkező látogató, szurkoló és néző figyelmét, hogy a 2021. november 20-án, szombaton hatályba lépő 633/2021. (XI. 18.) Kormányrendelet értelmében „a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői kivételével a zárt térben megrendezett sportrendezvény résztvevője a sportrendezvény helyszínén köteles maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje”.

Minden néző számára kötelező tehát a maszk viselése sportlétesítményben tartózkodás teljes ideje alatt, enélkül a mérkőzés nem látogatható!

Ezúton is megkértünk minden mérkőzésre érkezőt, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében maximálisan tartsák be a szabályt!

Maszkot nem viselő személyek nem tartózkodhatnak a sportlétesítmény területén!