Hosszú időre nyúlik vissza a kapcsolat a Leier Hungaria Kft és a Győri Audi ETO KC között. Az együttműködés a továbbiakban is folytatódik, hiszen a Leier Hungaria Kft ügyvezetője Komlós Andor és klubunk elnöke, Dr. Bartha Csaba meghosszabbították a partneri kapcsolatot.

Újabb szponzori szerződésünk került meghosszabbításra, klubunk és a Leier Hungaria Kft további egy évre kötött partneri megállapodást.

„Egy klub életében nagyon fontos a stabil háttér, ezért mindig külön öröm, ha egy olyan kapcsolat folytatódhat, ami hosszú távra nyúlik vissza. A Győri Audi ETO KC és a Leier Hungaria Kft kapcsolata is ilyen. Köszönjük nekik a bizalmukat, és hogy idén is támogatóink között tudhatjuk őket.” – mondta Dr. Bartha Csaba elnök.

„Természetes volt, hogy a kiválóan működő kapcsolatot tovább folytatjuk a klubbal, hiszen én is nagy kézilabda rajongó vagyok. Másrészt pedig győri cégként fontosnak tartjuk, hogy a városban működő sportegyesületek mellett álljunk. Büszkék vagyunk arra, hogy továbbra is a Győri Audi ETO KC támogatói lehetünk. Bízom benne, hogy góljaikkal és sikereikkel továbbra is mosolyt csalnak minden kézilabda szerető arcára arcára.” –nyilatkozta Komlós Andor a Leier Hungaria Kft ügyvezetője.