2021. februárban kötött együttműködési megállapodást a Vis Vitalis vizet forgalmazó Pannonhalmi Főapátság és a Győri Audi ETO KC csapata. Ezt a kontraktust hosszabbította meg klubunk elnöke, Dr. Bartha Csaba klubelnök és Polony István a Vis Vitalis ügyvezetője.

Játékosaink mind az edzéseken, mind pedig a mérkőzések alkalmával rengeteg folyadékot fogyasztanak, kiemelt fontosságú a megfelelő minőségű folyadékbevitel biztosítása. A Vis Vitalis-szal történő eddigi együttműködés során klubunk megbizonyosodhatott arról, hogy a prémium minőségű víz nélkülözhetetlen a mindennapi munka során, így nem volt kérdés, hogy tárgyalásokat kezdeményezünk az együttműködés folytatásáról.

Öröm számunkra, hogy a térségből származó prémium vízmárkával sikerült megegyeznünk a hosszabbításról. Klubunkban komoly mennyiségű folyadék fogy el hetente, éppen ezért kiemelten fontos számunkra, hogy a víz megfelelő színvonalú legyen, hiszen mint mindenből, úgy ebből is a legjobbat kívánjuk biztosítani a keret tagjainak. Örülök, hogy ebben a szezonban is a Pannonhalmi Főapátság terméke biztosítja csapatunk számára a megfelelő vízellátást.” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

A Győri Audi ETO KC csapata számára a 0,4 literes kiszerelésű, a termék védjegyeként is szolgáló, egyedi formájú palackozott vizet szállítja a Vis Vitalis.

„Örömmel tölt el minket, hogy folytatni tudjuk együttműködésünket a nemzetközi szinten is elismert és sikeres Győri Audi ETO KC-val. Boldogok vagyunk, hogy magas minőségű, természetes ásványvizünkkel hozzá járulhatunk a klub sikereihez.” – mondta Polony István a Vis Vitalis ügyvezetője.

A pannonhalmi Szent Márton-hegy közelében, Ravazdon fakad az a forrás, amelyből a Vis Vitalis víz származik. A forráshoz legenda is kapcsolódik, hiszen a hagyomány szerint a tatárok elől menekülő IV. Béla király kíséretével itt állt meg pihenni, ekkor ivott a kút vizéből. A forrásból, 106 méter mélyről, egy kb. 17 500 éves vízbázisból nyerik és palackozzák a Vis Vitalis természetes ásványvizet, ami a zárt vízbázisnak és korának köszönhetően kristálytiszta.