December első hétvégéjén a Győri ETO KC U11-es és U13-as csapatai is pályára léptek a gyermekbajnokság utolsó fordulójában.

 

2021. december 4-én, szombaton a Magvassy Mihály Sportcsarnokban rendezett fordulóban két csapatunk megmérettette magát az U13-as korosztályban. Az első találkozón egymás ellen lépett pályára I-es és II-es alakulatunk, akik egy végletekig kiélezett meccset vívtak egymással, végül egy góllal a II-es csapatunk nyerni tudott.

Győri ETO KC I – Győri ETO KC II 17-18

I-es csapatunk a második meccsét megnyerte a Dorogi ESE Tarján ellen (18:14), míg a II-es fiataljaink döntetlent értek el a dorogi csapat ellen (21:21).

A mérkőzést követően edzőinket kértük meg, hogy értékeljenek.

„Első mérkőzésünkön küzdeni akarásból jelesre vizsgáztunk, de a rengeteg kapufa és a négy kihagyott hetes a végén megbosszulta magát. Második találkozónkon a védekezésünkön és a helyzetkihasználásunkon is sikerült javítani, ami győzelemhez vezetett. Az egész évadban úgy érzem előre léptünk, egyre inkább csapattá formálódunk, de vannak még javítanivalók. Jó pihenést kívánok játékosaimnak a szünetre.” – mondta Hoffmann-né Czérna Erzsébet.

Győri ETO KC I-es csapat tagjai: Biró Szonja, Burányi Szófia, Farkas Viktória, Fenyvesi Viktória (k), Galler Dóra, Jancsurák Flóra, Kiss Pandora, Kollár Mira, Kovács Kata, Oross Tímea, Pintér Nelli, Porubszki Lara, Szakács Vivien, Takács Csenge (k)

Edző: Hoffmann-né Czérna Erzsébet

„Mindkét találkozónkon látszott, hogy az elmúlt másfél évben rengeteg mérkőzés kimaradt a csapat életéből. Az első meccsünkön végig kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, és fiatalabb kapusunk bravúrjainak köszönhetően egy góllal tudtunk nyerni. A Dorog elleni mérkőzésen mindkét játékrész kiélezett küzdelmet hozott, de a második félidőben mutatott gyengébb játék döntetlent eredményezett. A lányokat mindenképp dicséret illeti, mert az eddig lejátszott 5 fordulóban 10 mérkőzés alatt mindösszesen 2-szer szenvedtek vereséget.” - értékelt Horváth Kinga.

Győri ETO KC II-es csapat tagjai: Dala Roberta, Illés Boglárka, Király Annamária, Kontics Janka, Marian Hanna, Nagy Melani, Németh Zsófia, Szabó Réka (k), Szijártó Petra, Varga Petra (k),

Edzők: Horváth Kinga, Horváth János

 

December 4-én nemcsak az U13-as korosztály, hanem az U11-es fiataljaink is pályára léptek, ők Szombathelyen szerepeltek. III-as csapatunk két mérkőzést játszott, az elsőt a Sárvári Kinizsi SE ellen, a másodikat a Szombathelyi KKA 2 ellen. A gyermekbajnokság sajátossága, hogy nem számolják az eredményt, ezért Molnár-Benes Alíz edzőt kértük meg, hogy összegezze a 4. fordulót.

„Az idei év utolsó fordulójában nagyon hasznos mérkőzéseket játszottunk, mindkettő szolgálta a fejlődésünket. Stabil védekezéssel, jó kapusteljesítménnyel tudtuk megalapozni a játékunkat, amihez lendületes, de helyenként pontatlan támadójáték párosult. Köszönöm a lányoknak az őszi szezon lelkes munkáját.” – mondta Molnár-Benes Alíz.

Győri ETO KC III-as csapat tagjai: Antal Zsófia, Bokodi Fanni, Borbély Noémi, Csöndes Fanni, Csöndes Kata, Horváth Hanga, Klampfer Hanna, Kungli-Zsegora Luca, Máté Zsófia (k), Németh Enikő, Pánczél Vanda, Remete Lavínia, Tengelics Noémi

Edző: Molnár-Benes Alíz

 

December 5-én, vasárnap két csapatunk játszott az U11-es gyermekbajnokságban az Audi Aréna Győrben. I-es fiataljaink a lébényi LKSZSE és a Szombathelyi KKA 3 ellen, IV-esek a Szombathely KKA 3 és Celldömölki VSE ellen. A 4. fordulót edzőink értékelték.

Nagy örömmel töltötte el a gyerekeket a hétvégi forduló. Maximális létszámmal tudtunk kiállni, mindenki pályára tudott lépni, és jó volt látni a sok mosolyt az arcokon, ezekért a pillanatokért dolgozunk. Még csak most lett vége az őszi fordulónak, de már nagyon várjuk a tavaszi kezdést.” - mondta Ruskó Katalin

Győri ETO KC I-es csapat tagjai: Bertalan Anna, Bokányi Blanka, Csák-Molnár Panna, Czelter Hanna, Dunavári Luca, Forgács Panna, Horváth Lara, Judt Panna, Kiss Viktória, Ludányi Szonja, Rózsás Hanna (k), Sándor Hanna, Varga Barbara, Zsédenyi Nóra

Edző: Ruskó Katalin

„A vírushelyzet sajnos továbbra is megnehezíti a mérkőzéseken való részvételt, két cserével játszottuk végig mindkét meccsünket. Lassan melegedtünk bele az első mérkőzésbe, főleg a védekezésben vétettünk hibákat, de a lelkesedésünknek köszönhetően ezen sikerült javítunk és győztesen hagytuk el a pályát. A második mérkőzésen a kezdeti nehézségek már nem jelentkeztek, felszabadultan, pontosan játszottunk. Gyors lerohanásokkal, szép gólokkal fejeztük be az idei utolsó mérkőzésünket. Gratulálok a lányoknak, büszke vagyok rájuk, a szülőknek is köszönöm az áldozatos segítségüket.” -értékelt Móricz Anita edző.

Győri ETO KC IV-es csapat tagjai: Fülöp Zita, Gyetvai Luca, Hantó Rebeka (k), Kormos Eszter, Ludman Leila, Novák Hanna, Peredi Sára, Pusztai Regina, Safranyik Enikő

Edző: Móricz Anita