December 8-án, szerdán utolsó hazai bajnokiján lépett pályára az Akadémia III-as csapatunk az idei évben, a Szombathelyi KKA ellen magabiztos játékkal, győzelemmel zárta a 2021-es küzdelmüket.

 

Kocsis Tibor tanítványai a Szombathelyi KKA csapatát fogadták a Magvassy Mihály Sportcsarnokban az idei év utolsó bajnokiján. Az első negyedórában még fej-fej mellett haladtak a csapatok, 11:9-re vezettünk a 15. percben. Csapatunk tempót váltott, amit az ellenfél nem tudott követni, így a 24. percben már 10 gólos előnyt mutatott az eredményjelző. Végül 23:13-re vezettünk a szünetben. A második játékrészt is jól kezdték fiataljaink, végig kézben tartották a meccset, és nemcsak megőrizték a félidei 10 gólos előnyüket, hanem a lefújást jelző sípszóig tudták is növelni azt, végül 49-31 kiütöttük a szombathelyieket. A 10 lejátszott fordulót követően a lányok a tabella 5. helyéről várják a jövő évi folytatást. A mérkőzés után Kocsis Tibor edzőt kértük meg, hogy értékeljen: „Megkoronáztuk az idei teljesítményünket a mai mérkőzéssel. Nagyon örülök, hogy odatették magukat a lányok, és helyenként egészen szép kézilabdát játszottak.” – mondta Kocsis Tibor

Győri Audi ETO KC – Szombathelyi KKA (23-13) 49-31

Győri Audi ETO KC: Barta Petra (1), Császár Dorka, Granát Dorka (3), Horváth Lili (5), Kiss Diána (5), Kovács Boglárka (5), Mónus Borbála (k), Németh Petra (7), Pádár Laura (6), Rédecsi Polett (7), Rosta Edina (k), Sebestyén Lili, Szár Evelin (3), Varga Dalma (7)

Edző: Kocsis Tibor