A Győri Audi ETO KC elnöke Dr. Bartha Csaba már Spanyolországban tartózkodik a héten, hogy helyszínen tekintse meg az egyenes kieséses szakasz mérkőzéseit és a torna végjátékát. Pénteken csatlakozik hozzá Ambros Martín csapatunk vezetőedzője és Szabó Tamás az egyesület nemzetközi igazgatója is. Klubunk képviselői természetesen tárgyalásokat is folytatnak a csapat jövőjét illetően.

2019 után idén ismét a helyszínen követi nyomon a női válogatottak legrangosabb versenyét   klubunk vezetősége. A kumamotoi világbajnokságot követően a tavalyi Európa bajnokságon és az idén megrendezett Olimpián a koronavírus járvány miatt nem volt lehetséges a személyes jelenlét, így egy rövidebb szünetet követően tér vissza az „ETO-küldöttség” a világversenyekre.

Örülök, hogy újra személyesen is jelen lehetünk a válogatottak megmérettetésén, hiszen mind sportszakmailag, mind pedig klubunk jövője miatt fontos megbeszélések és tárgyalások zajlanak ilyenkor. Mikor megterveztük az utazást, úgy gondoltuk, hogy minden játékosunk legalább egy mérkőzését megnézzük. Sajnos többük számára már véget ért a világbajnokság, köztük sajnos a magyar válogatott játékát sem tudjuk már élőben, Spanyolországban megtekinteni. A negyeddöntőben azonban már biztos, hogy lesznek győri játékosok, akik remélhetőleg az elődöntőben és a döntőben is szereplenek majd. A sporteseményeken való részvétel nem elsősorban a mérkőzések megtekintéséről szól, hanem a háttérben több fontos tárgyalás és megbeszélés zajlik, amelyek, a klub jövőjét döntően meghatározhatják.” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba.

A Győri Audi ETO KC elnöke a tegnapi Dánia – Brazília és a Spanyolország – Németország negyeddöntő mérkőzéseket már a helyszínen tekintette meg, és a mai napon a másik két összecsapáson is részt vesz. A szünetekben, illetve a nap többi részében a játékosok menedzsereivel folytat tárgyalást klubunk rövid és hosszú távú céljainak megvalósulása érdekében.