Az MTK Budapest csapata levélben jelezte a Magyar Kézilabda Szövetségnek és klubunknak is, hogy nem tud kiállni a 2022. január 12-i mérkőzésre. A MKSZ elfogadta a fővárosi együttes tájékoztatását, így a szerdai találkozó biztosan nem kerül lejátszásra. Az EHF döntött az elmaradt Sävehof elleni mérkőzés új időpontjáról, ami a Krim Ljubljana elleni hazai találkozónkra is hatással van. Terveink szerint a Metz elleni hazai Bajnokok Ligája mérkőzésre az eredetileg kiírt, 2022. január 15-i időpontban kerül sor. 

Az MTK Budapest csapata nem tud kiállni a 2022. január 12-i K&H női kézilabda liga mérkőzésre, mivel csapatukat betegséghullám és egyéb sérülések tizedelik. Ezt a fővárosi együttes levélben hivatalosan is jelezte a Magyar Kézilabda Szövetségnek és a Győri Audi ETO KC vezetésének is. Az MKSZ Versenybizottság döntésének értelmében a mérkőzés nem kerül megrendezésre, az összecsapás további sorsáról várhatóan jövő hét elején döntenek majd.

Bajnokok Ligája csoportunkban több csapatot is érintett koronavírus fertőzés miatti halasztás a 9. fordulóban.  A Sävehof – Győri Audi ETO KC összecsapás mellett, többek között az RK Krim Mercator – Vipers Kristiansand találkozó is halasztásra került. Az Európai Kézilabda Szövetség döntése értelmében a 9. forduló ezen két összecsapását felcserélték a 13. fordulóban kiírtakkal. Ezek alapján január 9-én vasárnap a 13. fordulóból előre hozva rendezték meg a Sävehof – Vipers meccset.

A Sävehof – Győri Audi ETO KC mérkőzést az EHF tehát áthelyezte a 13. fordulóba, azaz február 13-án játszunk majd Svédországban. A fentiek miatt az eredetileg 2022. február 12-re kiírt Krim Ljubljana elleni hazai BL mérkőzést az EHF a korábban meghirdetett hivatalos tartalék-játéknapra, 2022. január 19-re tette át.  Természetesen a februári időpontra megvásárolt jegyek érvényesek lesznek a január 19-i összecsapásra is!

Klubunknak ezen a napon magyar bajnoki mérkőzése van lekötve a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia otthonában, így felvettük a kapcsolatot a DKKA csapatával és a Magyar Kézilabda Szövetséggel a találkozó későbbi időpontban történő lejátszásával kapcsolatban. Ennek a mérkőzésnek időpontjáról később várható döntés.

Terveink szerint a Metz elleni hazai Bajnokok Ligája mérkőzésre az eredetileg kiírt, 2022. január 15-i időpontban kerül sor. 

K&H női kézilabda liga 11. forduló:

2022. január 12. (szerda) 18:00 Győri Audi ETO KC – MTK Budapest elhalasztva

Bajnokok Ligája 9. forduló:

2022. február 13. (vasárnap) 16:00 IK Sävehof – Győri Audi ETO KC

Bajnokok Ligája 13. forduló:

2022. január 19. (szerda) 18:45 Győri Audi ETO KC – RK Krim Mercator