A Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottsága döntött a 2022. január 12-én elmaradt Győri Audi ETO KC – MTK Budapest mérkőzésről. Az MKSZ határozata alapján a mérkőzésért járó két pontot, 10-0-as gólkülönbséggel csapatunk számára ítélte meg.

Sérülések és megbetegedések miatt az MTK Budapest csapata bőven a mérkőzést megelőzően jelezte az MKSZ-nek és klubunknak is, hogy nem tud kiállni a január 12-i mérkőzésre. A Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottsága a mai napon határozatában a 2 pontot, 10-0-ás gólkülönbséggel a Győri Audi ETO KC javára ítélte meg.

„Az MTK Budapest csapata már egy héttel a mérkőzés előtt írásban jelezte csapatunk felé, hogy megbetegedések és sérülések miatt nem tud kiállni a mérkőzésre.  A hátráltató tényezők mellett az MTK szem előtt tartotta csapatunk egészségét is. Kívánom, hogy játékosaik minél előbb felépüljenek. A játékosoknak, edzőknek és a vezetőknek játékosaink és a klub nevében köszönöm a fair play hozzáállást és sok sikert kívánok a szezon hátralévő részében!” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.