A 2022-es év első K&H női kézilabda liga mérkőzésén lép pályára a Győri Audi ETO KC. A bajnokság 13. fordulójában a DVSC Schaeffler érkezik az Audi Aréna Győrbe. A találkozó 2022. január 28-án, pénteken 16 órakor kezdődik és azok, akik nem tudnak a helyszínen szurkolni a vendégcsapat YouTube oldalán élőben követhetik a találkozót.

A Győri Audi ETO KC továbbra is 100%-os mutatóval áll a bajnokságban a tabella élén, azaz csapatunk veretlenül várja a DVSC Schaeffler csapatát pénteken az Audi Aréna Győrben. Cívisvárosi ellenfelünk eddig remekül szerepel a bajnokságban, hiszen az első öt forduló mindegyik mérkőzését megnyerte. Először hazai pályán 30 – 22-re győzött a Kisvárda ellen, majd a Szombathely együttesétől hozta el a két pontot (25 – 29).  Hazai környezetben 9 góllal verte a Budaörs együttesét (30 – 21), majd kisebb meglepetésre szoros meccsen csak egy góllal tudott nyerni Vácon (25 – 26). Debrecenben kilenc góllal győzött az MKC ellen (28 – 19), majd 29 – 26-ra kapott ki a Ferencvárostól. A 7. fordulóban az Érd együttesétől gyűjtötte be a bajnoki pontokat a Szilágyi Zoltán csapata (29 – 26), aztán nagy meglepetésre a 8. fordulóban az MTK otthonában kikaptak (29 – 28). Debrecenben 35 – 27-re győztek a DKKA ellen, míg a 10. forduló mérkőzése az Alba Fehérvár ellen koronavírus fertőzés miatt elmaradt, a bajnoki pontokat az MKSZ később a DVSC csapatának ítélte meg. A Siófok KC otthonában két gólos (21 – 23) győzelmet arattak több hiányzójuk ellenére, míg a legutóbbi fordulóban az újonc Vasas csapatát verték meg 31 – 29-ra. 

A Győri Audi ETO KC a 2022-es évben még nem lépett pályára bajnoki mérkőzésen, a várakozásokról Estelle Nze Minko-t kérdeztük.

A találkozót a Hargitai Gábor, Markó Gábor játékvezető páros vezeti és a DVSC hivatalos YouTube oldalán élőben követhetik. 

A pénteki mérkőzés kezdése előtt klubunk és a Szurkolói Egyesület közösen köszönti a tavaly decemberi világbajnokságon részt vett játékosokat és edzőket, természetesen a COVID és prevenciós higiéniás szabályok maximális betartásával.

A mérkőzésre jegyek még kaphatóak elővételben a győri Látogatóközpontban (Győr, Baross Gábor út 21, 9021) vagy online a https://jegymester.hu/event-host/1100/gyori-audi-eto-kc weboldalon válthatóak. Helyszíni jegyértékesítés a mérkőzések kezdete előtt 2 órával indul az Audi Aréna Győr jegypénztárában, a főbejáratnál.

A jelenleg érvényben lévő kormányrendelet értelmében a mérkőzések csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogathatóak. A 18. életévüket be nem töltött személyek csak abban az esetben vehetnek részt a találkozón, ha van érvényes védettségi igazolványuk, vagy kísérőjük olyan felnőtt, aki rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal. A sportesemények csak maszkban tekinthetőek meg. Amennyiben a kormányintézkedésekben, a mérkőzésekkel kapcsolatban változások lesznek, arról értesítjük szurkolóinkat.