A DELO EHF Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó mérkőzésén a Győri Audi ETO KC egy számunkra valós tét nélküli mérkőzésen, biztos csoportelsőként lépett pályára a Vipers Kristiansand otthonában. Az első félidőben sokáig vezettünk, de végül 3 gólos hazai vezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok. A második játékrészben hatalmas csata zajlott a pályán, a fordulatokkal teli mérkőzésen végül egy góllal a norvég együttes győzött.

A norvégok elleni találkozóra Amandine Leynaudnak adott pihenőt Ambros Martín. A kapuban Solberg kezdett, előtte a Schatzl, Hansen, Oftedal, Brattset, Kristiansen, Lukács hatos kezdte meg védekezésben a találkozót. Solberg védésével majd Brattset találatával indult a mérkőzés. A tizedik percben már 4 – 2-re vezetett csapatunk, ezért a hazaiak vezetőedzője kikérte idejét. Negyedóra elteltével továbbra is tartotta két gólos előnyét csapatunk (8 – 6). Az utolsó tíz percre fordulva egy hétméteressel egy gólra zárkóztak a hazaiak (10 – 9), és fél perccel később már ki is egyenlítettek (10 – 10), ezért Ambros Martín is időt kért. A 25. percben átvették a vezetést Tomoriék (12 – 11), és az első félidő 16 – 13-as hazai vezetéssel ért véget.

A második harminc perc Fodor Csenge góljával indult (16 – 14), de tíz perc elteltével is tartotta három gólos előnyét a hazai együttes (22 – 19). A Vipers kapujában Lunde hatalmas bravúrokat mutatott be, előnyben tartva a hazaiakat. Az ötvenedik percben sikerült egyenlíteni, majd Nze Minko félpályás góljával újra átvette a vezetést a Győri Audi ETO KC (26 – 25). Az ötvenharmadik percben azonban ismét két gólos előnybe kerültek a hazaiak (28 – 26). A hátralévő percekben hatalmas izgalmak közepette sajnos nem sikerült megfordítania csapatunknak a találkozót, és végül egy góllal, 30 - 29-re maradtunk alul a Vipers ellen.