Győri Audi ETO KC Akadémiájáról kilenc játékos kapott meghívót a korosztályos válogatott összetartásokra. Heten a serdülő és 1-1 játékosunk az ifjúsági és junior korosztályban képviselik klubunkat. 

 

2022. február 28-án Penszki Gergely és Kun Attila tanítványai a serdülő korosztályban Siófokon kezdték meg az edzéseket és a felkészülést a hétvégi Négy Nemzetek tornára. A tornát Siófokon rendezik meg, ahol a magyar csapaton kívül Ausztria, Lengyelország és Románia legjobbjai vesznek részt. A Győri Audi ETO Akadémiát heten, Horváth Lili, Kiss Diána, Németh Petra, Rédecsi Polett, Schmél Zoé, Szár Evelin, Varga Dalma képviseli a nemzeti csapatban.

Február 28. és március 4. között Bohus Bea szövetségi edző Szegeden edzőtáborozik az ifjúsági válogatottal. A nemzeti csapat a hétvégén Romániába utazik a Kárpát kupára, ahol a norvég, cseh és a házigazda román válogatottakkal fog megmérkőzni. Akadémiánkról Farkas Júlia kapott meghívót. 

Ifj. Kiss Szilárd szövetségi edző a héten Balatonbogláron edzőtáborozik a junior válogatottal. A csapat hétvégén két felkészülési mérkőzést játszik Horvátország ellen. A Győri Audi ETO KC-t Kürthi Laura képviseli. 

Jó munkát és sok sikert kívánunk a lányoknak a válogatottakban is!