Március első hétvégéjén az U9-es kisiskolás versenynek Lipót adott otthont, ahol öt csapatunk lépett pályára. Az első fordulóban mind az öt együttesünk két-két meccset játszott le, és megkértük edzőinket, hogy foglalják össze a forduló tapasztalatait. 

 

Klubunk 1-es csapata Dányi-Hegyi Dia vezetésével először az LKSZSE-vel, majd a Mosonmagyaróvári KC I-el mérkőzött meg. 

„U9-es lányaim már csapatként kézilabdáztak. Alkalmazták az edzésen tanult technikai elemeket. Mindenki elfáradva, de mosolyogva tért haza.” – mondta Dányi-Hegyi Dia edző.

Győri Audi ETO KC I: Granát Csenge, Horváth Hanna, Horváth Karina, Horváth Sára, Neilinger Zsófia (k), SchmeidlAnna, Zámbó Jázmin, Zsédely Adél

 

A 2-es és 3-as csapatunkkal Vida Ingrid versenyzett, a 2-esek ellenfelei a Mosonmagyaróvári KC II. és a Kinizsi SE, míg a 3-soké a Mosonmagyaróvári KC III. és Répcelaki SE volt. „Az első meccsen kezdetben nagyon megilletődötten játszottunk, hiszen sokan az első meccsüket játszották. A következő mérkőzéseken már nagyon élvezték a játékot, bátran ügyesen játszottak, és nagyon várják a folytatást.” -nyilatkozta Vida Ingrid.

Győri Audi ETO KC II: Katona Laura (k), Lőrincz Rebeka, Hatos Júlia, Némedi Hanna, Finta-Nagy Dóra

Győri Audi ETO KC III: Pákozdi Zoé, Goda Kata, Horváth Mirabel, Szász Fanni, Gölesz Hanna, Horváth Szófia

 

A Győri Audi ETO 4-es és 5-ös együtteseivel Horváth Tünde trénerünk versenyzett a hétvégén, akiknek a tanítványai a Körmendi DMTE és a Szombathely KKA 4. csapatával mérkőztek meg.

„Az ETO két U9-es ikervári csoportja élete első hivatalos mérkőzésein vett részt.  Elvégzett edzésmunkájuk meghozta gyümölcsét: tisztességesen helyt álltak, az eddig tanultakat magabiztosan és sikeresen alkalmazták.” – összegzett Horváth Tünde edző.

Győri Audi ETO KC IV: Baranyai Leila (k), Erős Emma, Milkovics Maja, Szabó Emma

Győri Audi ETO KC V: Bertók Enikő (k), Kámán Luca, Nagy Réka, Németh Rebeka, Nyári Zoé, Szalai Zsófia

 

További sikeres szereplést kívánunk csapatainknak!