A Győri Audi ETO KC a Mosonmagyaróvár együttesét fogadta az Audi Aréna Győrben. Az első harminc percben nem tudott nagyobb előnyt kialakítani csapatunk, így egy gólos vezetéssel vonulhattunk a szünetre. A második félidőre tovább növelte az előnyét csapatunk, és végül 35 – 33-as győzelmet arattunk.

A mérkőzésre Laura Glauser és Faluvégi Dorottya pihenő kapott, míg Crina Pintea visszatért a sérülése után Ambros Martín a Schatzl, Nze Minko, Hansen, Brattset, Ryu, Lukács hatossal és Leynauddal a kapuban kezdte meg a mérkőzést. Csapatunk első találatát Kari Brattset Dale szerezte, miután a vendégek egy hétméterest hibáztak. Az első percekben felváltva estek a gólok, de a 10. percben már 7 – 5-re csapatunk vezetett. Leynaud védéseinek is köszönhetően a 18. percben már négy gólos volt csapatunk előnye (11 – 7). A félidő hajrája jobban sikerült a vendégeknek, egy gólra felzárkózott a Móvár, ez a különbség pedig szünetig meg is maradt, így 15-14-re vezettünk.

A második harminc perc egy gyors vendég góllal kezdődött, de a 35. percben újra két találattal vezettek Hansenék (19 – 17). A negyvenedik percre már öt gólos előnyt alakítottunk ki, ezért a vendégek vezetőedzője időt kért. Az időkérés után sem sikerült közelebb zárkóznia a móváriaknak, így a 45. percben továbbra is öt góllal vezettünk (28 – 23). Az utolsó tíz percre Blohm hetes góljával 32 – 26-os győri vezetéssel fordultak a csapatok. A találkozó végéhez érve közelebb zárkóztak a vendégek, de végül 35 – 33-ra nyertünk.

Ambros Martín: „Elégedett vagyok, hiszen nyertünk. Ellenfelünk nagyon jó munkát végzett ma, az elejétől kezdve megnehezítették a helyzetünket. A küzdőszellemmel elégedett vagyok, hiszen a csapatom végig harcosan küzdött. Az ilyen mérkőzésekből kell tanulnunk, mert sok nehéz meccs vár még ránk.”

Anne Mette Hansen: „Tudtuk, hogy hatvan percen keresztül kemény mérkőzést kell játszanunk. Mindig mikor kicsit kiengedtünk, a Mosonmagyaróvár megbosszulta és gyors gólokat szerzett. A mérkőzés nagyon jó gyakorlás volt az előttünk álló időszakra.”