Két korosztályban hat csapatunk képviselte egyesületünket a gyermekbajnokság küzdelmei során április második hétvégéjén. Az U13-as megmérettetéseiken mindkét gárdánk Répcelakon lépett pályára, míg az U11-esek közül kettő Győrben, másik kettő pedig Mosonszolnokon vívta mérkőzéseit.

 

Az U13-as korosztályból az I-esek 2022. április 9-én Répcelakon a Mosonmagyaróvár és a Kisbér csapatai ellen léptek pályára. Az első mérkőzésüket a mosonmagyaróvári alakulattal játszották, amit klubunk fiataljai magabiztosan meg is nyertek. A találkozó után Hoffmann-né Czérna Erzsébet elégedetten nyilatkozott: „Az első találkozó maga volt az álom, a lányok lendületesen, ötletesen játszottak, az edzéseken gyakorolt technikai elemeket bátran alkalmazták, védekezésünk kitűnően működött, igazi csapatmunka volt.”

Mosonmagyaróvári KC – Győri ETO KC I. (5-9) 11-19

Győri Audi ETO: Fenyvesi Viktória (k), Takács Csenge (k), Baracskai Liza, Csonka Norina, Galler Dóra, Kollár Mira, Kovács Kata, Lendvai Emily, Mucza Dóra, Szakács Vivien, Porubszki Lara, Oross Tímea, Jancsurák Flóra

Edző: Hoffmann-né Czérna Erzsébet

A második találkozón egy végletekig kiélezett csatát vívtuk a Kisbér csapatával, ahol majdnem összejött a bravúr. Trénerünk szerint tanítványai a vereség ellenére minden tőlük telhetőt megtettek. „Második mérkőzésünk az ellenfél fizikai fölényének nehezen találtuk az ellenszerét. Összeségében elégedett vagyok a csapatom teljesítményével, dicséret illeti a lányokat.” -értékelt Hoffmann-né Czérna Erzsébet.

Győri ETO KC I – Kisbér KC (7-7) 14-16

Győri Audi ETO: Fenyvesi Viktória (k), Takács Csenge (k), Baracskai Liza, Csonka Norina, Galler Dóra, Kollár Mira, Kovács Kata, Lendvai Emily, Oross Tímea, Szakács Vivien, Porubszki Lara, Pintér Nelli, Balog Nikoletta, Jancsurák Flóra

Edző: Hoffmann-né Czérna Erzsébet

 

Klubunk II-es csapata Tóthné Horváth Kinga irányításával a Répcelak és a Kisbér együtteseivel mérkőzött meg április 9-én Répcelakon. Mindkét párharcukat magabiztosan nyerték meg, amit az edző is örömmel érétkelt: „Mindkét meccsen jó volt viszont látni az edzésen gyakoroltakat, bíztató, hogy a sok befektetett munka kezd megtérülni. A második meccsen a védekezésünket szeretném kiemelni, ami nagyon jól működött.”

Répcelaki SE – Győri ETO KC II (5-10) 11-18

Győri ETO KC II – Kisbér KC (10-9) 23-18

Győri Audi ETO: Szabó Réka (k), Bőr Réka, Illés Boglárka, Király Annamária, Imre Vanessza, Kontics Janka, Marian Hanna, Nagy Melani, Németh Zsófia, Pintér Kitti, Szijártó Petra

Edző: Tóthné Horváth Kinga

 

A Győri Audi ETO KC-t négy csapat képviselte az U11-es korosztályban április 10-én. Az I-es és III-as fiataljaink Győrben, míg a II-esek és IV-esek Mosonszolnokon léptek pályára. Mivel a gyermekbajnokságban nem számolják az eredményt, ezért edzőinket kértük meg, hogy értékeljék a játéknapot.

Az I-esek Ruskó Katalin irányításával egy házirangadó keretein belül klubunk III-as alakulatával mérkőztek meg, majd ezt követte a Szombathely elleni találkozó.

„Két izgalmas, kiélezett mérkőzést játszottunk, ezekből kellene minél több.” -mondta Ruskó Katalin edző.

Molnár-Benes Aliz tanítványai klubunk III-as csapatát erősítik, akik az I-es fiataljainkkal és a lébényi LKSZSE ellen léptek pályára.

„Az Audi Aréna Győrben került megrendezésre a 7. forduló, amit izgalommal vártak a lányok, hisz csapataink egymás ellen játszottak. Ez rányomta bélyegét a mérkőzésre, nem voltunk bátrak, egymásra várva lassan játszottunk. A második meccsről már elmondható, hogy oldottabban, felszabadultan, többször ötletesen játszottunk. Nagyon sokra hivatott ez a társaság, de még sok munka áll előttünk.” -összegzett Molnár-Benes Aliz edző.

 

Klubunk II-es csapata a Mosonmagyaróvár és a Körmend gárdájával vívta párharcait Mosonszolnokon. „Kissé bátortalan játék volt a jellemző, de biztató jelek vannak. Közepes teljesítménnyel is hozni tudták a lányok a két mérkőzést.” – értékelt Horváth János edző.

Győri Audi ETO II: Varga Izabella (k), Kovács Jázmin, Németh Luca, Márfi Emma, Varga Alíz, Wieder Janka, Nyári Hanna, Kálmán Sára, Reider Réka, Szilvás Emília, Al-Shamiry Heszna

Edző: Horváth János

A IV-esekkel Móricz Anita versenyzett Mosonszolnokon, ellenfeleik a Sárvári Kinizsi és Bősárkány volt.

„Az első mérkőzésen a Sárvár ellen jól kezdtünk, fegyelmezetten védekeztünk, összeszedett támadásokat vezettünk, jól működtek a sorok mindkét félidőben, és győztesen hagytuk el a pályát. A második mérkőzésen a Bősárkány csapatával csatáztunk. Szó szerint csatáztunk, mert nagyon kiegyenlített volt a meccs, az érthetetlen hibáinkból “élt” az ellenfél. Bár a mérkőzést győztesként fejeztük be, a lányok más arcukat mutatták az eddigi mérkőzésekhez képest, ettől függetlenül gratulálok neki.” – értékelt Móricz Anita edző.

Győri Audi ETO IV: Hantó Rebeka (k), Szabó Eliza (k), Fülöp Zita, Gyetvai Luca, Kormos Eszter, Kaszab Natália, Pusztai Regina, Horváth Réka, Novák Hanna, Ludman Leila, Safranyik Enikő, Sallai Júlia, Piller Viktória, Csiszár Aliz

Edző: Móricz Anita