A Győri Audi ETO KC kézilabda palántái számára április elején a győri Olimpiai Sportparkban folytatódott a kisiskolás bajnokság az U9-es és U8-as korosztályokban. Először nézzük, hogyan alakultak az U9 küzdelmei.

 

Klubunkat öt csapat képviselte az U9-es korosztályban, mindegyikük két mérkőzést játszott le 2022. április 9-én. 

Az I-es alakulatunk Dányi-Hegyi Dia vezetésével a Kinizsi SE és a Mosonmagyaróvári KC II. ellen lépett pályára. „Két mérkőzés, két különböző eredmény. Az egyiken bátor csapat, a másikon megilletődött. Első mérkőzésen ügyes játékkal sok gólt dobtak a lányok. A második mérkőzésen nem találtak be a kapuba, sok helyzet kimaradt. Sokat kell még gyakorolnunk a védekezést, a gyors labdaátadást, helyezkedést a pályán.Köszönöm a lelkes szurkolást, biztatást a szülők részéről.”-összegzett Dányi-Hegyi Dia edző.

Győri Audi ETO I.: Granát Csenge, Horváth Hanna, Horváth Karina, Neilinger Zsófia (k), Németh Szemira, SchmeidlAnna, Zámbó Jázmin, Zsédely Adél

Edző: Dányi-Hegyi Dia

Klubunk II-es növendékei a lébényi LKSZSE és a Mosonmagyaróvári KC III-as csapataival mérkőztek meg. „Kicsit felemásra sikeredett a játéknap, az első meccsen (Lébény) kicsit megilletődötten játszottunk. A második meccsen már felszabadultak a lányok, nem izgultak.” -értékelt Vida Ingrid edző.

Győri Audi ETO II.: Finta-Nagy Dóra, Hatos Júlia, Katona Laura (k), Lőrincz Rebeka, Némedi Hanna

Edző: Vida Ingrid

A III-as csapatunkkal szintén Vida Ingrid versenyez, akiknek gyerekei a Körmendi DMTE és a Mosonmagyaróvári KC I. ellen játszottak. „Nagyon bátran, ügyesen kézilabdáztak, bátran védekeztek, lőttek gólokat, láttam rajtuk, hogy élvezik a játékot.”- mondta Vida Ingrid edző.

Győri Audi ETO III.: Goda Kata, Gölesz Hanna, Horváth Mirabel, Pákozdi Zoé, Szász Fanni (k)

Edző: Vida Ingrid

Egyesületünk utánpótlás-csapatai közül a IV-esek és V-ösök is egyaránt a Szombathelyi KKA 2 és a Répcelaki SE csapataival mérkőztek meg. „Az előző fordulóban mutatott magabiztos játék után most meglepetést okoztak a kislányok, de biztos vagyok benne, hogy ezután sokkal koncentráltabban fognak dolgozni, és felnőnek a feladathoz. Pihenünk egyet, aztán szorgalmasan dolgozunk tovább.”-nyilatkozta Horváth Tünde edző.

Győri Audi ETO IV.: Erős Emma, Milkovics Maja, Szabó Emma, Takács Regina, Baranyai Leila (k)

Győri Audi ETO V.: Bertók Enikő (k), Kámán Luca, Nagy Réka, Németh Rebeka, Nyári Zoé, Szalai Zsófia

Edző: Horváth Tünde