Az U8-as megmérettetéseken hét csapatunk vett részt április 9-én Győrben, akik szintén két mérkőzést játszottak le a második fordulóban. 

 

Az I-es és II-es fiataljainkkal egyaránt Dányi-Hegyi Dia versenyzett, mindkét csapatunknak a Kinizsi SE és a Szombathelyi KKA 4 együttesei voltak az ellenfelei. Az I-esek teljesítményét edzőnk így értékelte: „A hétvégét a lányok sikerrel zárták. Az edzői utasításokat betartva, ügyesen kézilabdáztak. Sok gólt lőttek, jól védekeztek.” 

Győri Audi ETO I.: Beregszászi Enikő (k), Nyezsnyik Viktória, Szilágyi Réka, Törő Hanna, Vargán Emma, Zsolnai Anna

Dányi-Hegyi Dia másik csapata a kezdeti megilletődöttség után ötletes megoldásokkal rukkolt elő, edzőnk így látta: „A lányok életük első mérkőzésén vettek részt. Örömmel, bátran játszottak. Több lányomnak is sikerült gólt dobnia. A második mérkőzésen szép megoldásokkal sikerült jó eredményt elérniük. Köszönöm a szülőknek a szurkolást mindkét csapatom esetében.”

Győri Audi ETO II.: Bieder Anna, Farkas Réka, Halmai Lilien, Nagy Eliza, Németh Alíz, Ombódi Nóra (k), Szabó Léna, Tóth Zoé 

Klubunk III-as és IV-es együttesének edzője Fekete Kitti, tanítványai a Mosonmagyaróvári KC I. és a Szombathelyi KKA 3 csapataival mérkőztek meg. „Mindkét csapatban avattunk új játékosokat, akik először versenyeztek. Miután elteltek az első percek egyre bátrabban és lelkesebben vállalkozott mindenki. Annak ellenére, hogy ebben korban a csapatjátékkal szemben az egyéni játék érvényesül, voltak szép megoldások, amivel egymást segítették. Támadásban szeretném, ha még bátrabbak lennénk idővel, mert még versenyhelyzetben nehezen alkalmazzuk az edzésen gyakoroltakat. Összességében jól sikerült a napunk. Mindenki nagyon élvezte, hogy felhúzhatta az ETO mezt és pályára léphetett.” – összegzett Fekete Kitti edző.

Győri Audi ETO III.: Farkas Lorina, Heitter Zsófia, Molnár Anna, Szabó Flóra, Szekér Dorina, Varga Szonja, Vorholt Anna

Győri Audi ETO IV.: Bokor Emma, Csordás Zara, Hargitai Enese, Harnyas Hanga, Koppervácz Zoé, Molnár Zselyke, Milus Lora, Regner Róza, Ludányi Csenge

Edző: Fekete Kitti

V-ös csapatunk Kozma Bernadett irányítása alatt versenyzett a hétvégén a Mosonmagyaróvári KC II. és a Szombathelyi KKA 2 alakulatai ellen. ”Csillogás a szemekben tovább folytatódott a hétvégén, felvették az ETO-s mezt és két mérkőzésen keresztül harcoltak, néha megilletődtek, hogy megkapták az első pofonokat, de megrázták magukat és csinálták tovább. Nagyon megdicsérem a lányokat, csak így tovább.” -összegzett Kozma Bernadett edző.

Győri Audi ETO V.: Bogdán Kata (k), Miklovicz Borbála, Brunner Réka, Czér Kincső, Vadász Gréta, Erdélyi Zsófia

Edző: Kozma Bernadett

A VI-os együttesünk játékosai a Szombathely KKA 2 és a Mosonmagyaróvári KC II. csapatai ellen mutathatták meg az edzéseken tanultakat. „Jó hangulatú fordulón vagyunk túl.  A gyerekek nagyon élvezték a mérkőzéseket. Bár az eredményt nem számolták, mindkét mérkőzésen sikerült több gólt szerezni az ellenfélnél. A mérkőzések közötti szünetben csoportos labdás ügyességi feladatokat végeztek a segítők irányításával a csapatok. Játékkészség szempontjából egy hasznos „tornán” játszhatott a csapat.” -nyilatkozta Deákiné Varga Anikó edző.

Győri Audi ETO VI.: Horváth Elza, Nagy Izabella, Papp Lilien, Szélesi Eszter, Horváth Regina, Pár Luca, Süveg Luca

Edző: Deákiné Varga Anikó

A VII-esek a Mosonmagyaróvári KC III és a Szombathelyi KKA 1-es gárdáival mérkőztek meg. Vida Ingird edző egy eredményes nap után örömmel értékelte lányai teljesítményét: „Mindkét meccsünket megnyertük, a gyerekek nagyon ügyesen, bátran kézilabdáztak, nem voltak megilletődve. Nagyon büszke vagyok rájuk.”

Győri Audi ETO VII.: Fejes Letícia, Horváth Mirabel, Kulcsár Hanna, Németh Janka (k), Orbán Réka, Szász Fanni

Edző: Vida Ingrid