A felnőtt válogatott összetartással egy időben az utánpótlás nemzeti válogatottak is több helyszínen készülnek a héten. A Győri Audi ETO KC Akadémiáját összesen heten, hárman a serdülő és az ifjúsági válogatottakban, és egy játékosunk pedig a junior nemzeti csapatban képviseli utánpótlásunkat.

 

A Penszki Gergely vezette serdülő válogatott 2022. április 19-22. között Siófokon edzőtáborozik, és két felkészülési mérkőzésen lép pályára Szlovénia legjobbjai ellen. Klubunkat három játékos képviseli, Kiss Diána, Rédecsi Polett és Varga Dalma, míg Kun Attila, a Győri Audi ETO KC felnőtt csapatának másodedzője a szakmai stábot erősíti.

Bohus Bea szövetségi edző tanítványai az ifjúsági válogatott összetartásán vesznek részt a héten Nagykanizsán. Akadémiánkról három növendékünk kapott meghívást, Győri Alexa, Kövér Luca és Szemes Szonja. Az ifi válogatott két felkészülési mérkőzését Románia ellen fogja játszani, az egyik április 21-én 17:00-kor, a másik pedig 22-én 11:00-kor fog kezdődni, és mindketttőt az MKSZkezilabda Youtube-csatornáján lehet majd élőben követni.

A junior válogatott ifj. Kiss Szilárd vezetésével a héten Balatonbogláron készül, és a felkészülés részeként kétszer fog Norvégia válogatottja ellen pályára lépni, klubunkat Kürthi Laura képviseli. Az április 21-i és 22-i mérkőzés is egyaránt 17:00-kor kezdődik, amit a Nemzeti Kézilabda Akadémia Youtube-csatornáján élőben lehet követni.

Jó munkát és sok sikert kívánunk a lányoknak a válogatottakban is!