A Török Bódog Magyar Kupa négyes döntő második elődöntőjében a DKKA ellen lépett pályára csapatunk a debreceni Főnix Arénában. Már az első félidőben megnyugtató előnyt dolgozott ki csapatunk (18 - 9). A második játékrészben tovább növelték előnyüket Ambros Martín tanítványai, így magabiztos 39 – 18-as győzelemmel jutottunk a vasárnapi döntőbe. A címvédésért a Győri Audi ETO KC a bajnoki ezüstérmes Ferencvárossal mérkőzik meg.

Címvédőként vágott neki az idei Magyar Kupa négyes döntőnek a Győri Audi ETO KC.  A Dunaújváros elleni elődöntőt Ambros Martín a Faluvégi, Ryu, Kristiansen, Pintea, Hansen, Fodor hatossal és Leynaud-val a kapuban kezdte meg. A találkozó első két gólját a dunaújvárosiak szerezték, erre válaszul a negyedik percben Hansen hétméteressel nyitotta meg a győri gólok sorát és a 6. percben már csapatunk vezetett (3 – 2). A 11. percben már öt gólos volt Fodor Csengéék előnye (7 – 2), Majd bő negyedóra elteltével tovább növelték kedvenceink a különbséget (11 – 3). Az első harminc perc végül 9 gólos győri vezetéssel zárult.

A második félidőt Pintea kiállítása miatt emberhátrányban kezdte együttesünk, a kapuba Glauser váltotta Leynaud-t, míg a szélekre Lukács és Schatzl érkezett. Pintea hetes góljával a 32. percben már 10 volt a különbség a két együttes között (20 – 10). A negyvenedik percre fordulva tovább növelte előnyét csapatunk (24 – 11). Az elődöntő utolsó tíz percére 30 – 14-es győri vezetéssel fordultak a csapatok. A mérkőzés végére tovább nyílt az olló a két együttes között, és végül magabiztos, 21 gólos győzelmet aratott csapatunk, és bejutott a vasárnapi döntőbe.

A Török Bódog Magyar Kupa másik elődöntőjében az FTC 21 – 21-es döntetlen után, csak hétméteresekkel tudta legyőzni a Siófok együttesét (25 – 24), és így jutott be a vasárnapi döntőbe.

A Török Bódog Női Magyar Kupa négyes döntő:

2022.05.28., szombat

FTC-Rail Cargo Hungaria – Siófok KC 21 – 21 (hetesekkel, 25 – 24)

Győri Audi ETO KC – DKKA 39 - 18

2022.05.29., vasárnap

15:00 Bronzmérkőzés: Siófok KC - DKKA

17:45 Döntő: FTC-Rail Cargo Hungaria – Győri Audi ETO KC