A szokásoknak megfelelően július közepén kezdi meg felkészülését a 2022/2023-as szezonra Győri Audi ETO KC csapata. Ambros Martín vezetőedző tanítványai először 2022. július 20-án találkoznak egymással. A felkészülés során egyhetes magyarországi edzőtábort követően négy edzőmérkőzéssel készül majd csapatunk a szezon szeptemberi rajtjára.

A Győri Audi ETO KC felnőtt kerete számára július második felében kezdődik meg a felkészülés az előttünk álló szezonra. Anne Mette Hansen csapatkapitány és játékostárasai július 20-án találkoznak egymással az Audi Aréna Győrben, majd az első napok alatt az egészségügyi és erőnléti felméréseké lesz a főszerep.

2022. július 25-én egyhetes edzőtáborba utazik a csapat Telkibe.  Ezt követően a keret a felkészülést az Audi Aréna Győrben folytatja, az első edzőmérkőzést 2022. augusztus 5-én, pénteken 17 órakor játsszuk a német első osztályú Sport Union Neckarsulm csapatával. Különleges lesz a találkozó, hiszen a német vendégeink szintén Audi támogatott csapat, a felkészülési mérkőzésen tehát a német autógyártó óriás két gyártelepének szponzorált egyesülete mérkőzik meg egymással.

Augusztus második hetében a francia Brest Bretagne együttese edző táborozik Győrben, a két csapat vezetőedzője több közös edzést is vezényel a két keretnek és augusztus 11-én, csütörtökön, 17 órakor edzőmeccsen is pályára lépnek egymás ellen.

A francia alakulat után a dán Odense együttese érkezik az Audi Aréna Győrbe edzőtáborozni, velük ugyancsak közös edzéseken vesz részt csapatunk, majd augusztus 18-án, csütörtökön 17 órai kezdettel harmadik edzőmeccsét játssza a Háfra Noémivel felálló dánok ellenen a Győri Audi ETO KC.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a klub hagyományaival összhangban a győri edzőmérkőzések megtekintése ingyenes.

Augusztus hónap végén, rövid háromnapos edzőtáborba utazik csapatunk Siófokra, ahol zárásként augusztus 26-án megmérkőzünk az Uros Bregar vezette Balaton-parti alakulattal.

Korábban minden szezon elején lehetőség volt az érdeklődők számára az első edzést megtekinteni, hagyományainkon nem változtatunk, így a 2022. augusztus 1-jén 17:00-kor kezdődő edzés a Magvassy Mihály Sportcsarnok parkettjén bárki számára megtekinthető. Az edzés látogatásának rendjéről azt megelőzően külön cikkben számolunk be.

A felkészülési program nyilvános elemei tehát látogathatóak, de egyesületünk a  változtatás jogát fenntartja!