Hétfő délután megtartotta az első hivatalos hazai edzését Ambros Martín vezetőedző.  Csapatunk tréningjére több százan voltak kíváncsiak a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

A hagyományoknak megfelelően nyílt kapus edzésen vehettek rész a Győri Audi ETO KC szimpatizánsai. A csapat nyilvános első győri tréningjére többszázan voltak kíváncsiak a hétfő délutáni melegben. „Először nem akartam hinni a szememnek, hogy mennyi ember érkezett megnézni minket edzés közben. Hihetetlen volt, hogy ilyen sokan kíváncsiak ránk edzés közben is. A mai nap is megerősített abban, hogy mennyire várom már, hogy pályára léphessünk elkötelezett szurkolóink előtt.” – nyilatkozta Sandra Toft klubunk új kapusa.

Az eseményen nagy taps fogadta az edzés elején a csapat tagjait. Holanek Zoltán erőnléti edző vezérelte bemelegítést követően a labdáé volt a főszerep. A lelkes publikum a szép megoldásokat tapssal jutalmazta. A tréning végeztével ismét zúgott a vastaps, és sokan elmondták, hogy várják már az edzőmeccseket. Klubunk első alkalommal augusztus 5-én, pénteken a német Neckarsulm gárdája ellen lép pályára az Audi Aréna Győrben. A 17:00-kor kezdődő összecsapás megtekintése ingyenes, az Audi Aréna egy órával a meccs kezdete előtt, azaz 16:00-kor nyit.

A nyilvános edzés elején bejelentették, hogy augusztus végén klubunk ismét megtartja a hagyományos évadnyitó szurkolói rendezvényét a létesítmény melletti parkolóban, ahol hivatalosan is bemutatjuk a klub új játékosait a közönség részére.