Kenyeres József együttesének az egy mérkőzéses párharcra Győrbe kellett utaznia, ahol a bajnokcsapat fölényes 32-12 (13-4)-es győzelmet aratott. Rosszul kezdődött számunkra a mérkőzés, hiszen a Radulovics Bojanát és Görbicz Anitát nélkülöző hazaiak az első negyedórában tíz gólt dobtak, míg a váciak mindössze kétszer voltak eredményesek.
Csapatunkból hiányzott a kötelező tanulmányi gyakorlatát töltő Veszeli Judit és Klász Karola. (Utóbbi információnk szerint a debreceniekkel edz, de azt még nem tudni, melyik csapatban folytatja pályafutását.) Az első játékrész második felében ismét csupán két vendég találatnak örülhettünk. Szerencsére a győriek góllövőtudománya is elfogyott, hiszen Szvetlana Gridnyeva a kapuban bravúrt bravúrra halmozott.
Fordulás után ismét megszaporodtak a zöld-fehér találatok: a mieink öt góljára dupla annyi érkezett (45. perc: 24-9). Az edzőmeccs jellegû hatvan perc záró szakaszában is csak ritkán sikerült a hazai kapuba találni, így aztán élvonalbeli szereplésének leggyatrább góltermésével végeztek a váciak ezen az "összecsapáson".
A továbbjutó győriek az elődöntőbe kerülésért hazai pályán fogadhatják a Vasast.

A Váci NKSE pedig legközelebb a bajnoki pontvadászat keretében február 21-én, szerdán este hatkor látja vendégül a kiskunhalasiakat.