2022. augusztus 22-én, hétfőn elindul a bérletértékesítés új bérletvásárlóink számára is. Mostantól azok is megválthatják az egész szezonra szóló bérletüket a Látogatóközpontban vagy online a www.jegymester.hu oldalon, akik az előző idényben nem rendelkeztek szezonbelépővel.

A 2022/2023-as szezonban a Győri Audi ETO KC 20 tétmérkőzésen pályára lép majd az Audi Aréna Győrben, hiszen 13 bajnoki fordulót és 7 Bajnokok Ligája csoportmérkőzést biztosan megrendezünk otthonunkban. A BL csoportköre után a csapat helyezésétől függően egy negyeddöntő, vagy egy rájátszás és egy negyeddöntő mérkőzés kerül még megrendezésre Győrben. A fentieken túl a női kézilabda Magyar Kupában a sorozat versenykiírásnak megfelelően csapatunk az V. fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe.  Ezt találkozót a kupa sorsolásától függően hazai pályán vagy idegenben rendezik meg.

Az idei idényben új bérlettípusok is bevezetésre kerülnek, melyek augusztus 22-től válnak majd elérhetővé. Az újra bevezetett Utánpótlás családi bérlet, a korábbi a hagyományokhoz híven, a Győri ETO KC utánpótlás csapataiban kézilabdázó gyermekek szülei számára elérhető. Az UP családi bérlet ára 100.000 Forint lesz, mely két felnőtt számára névre szóló bérletet jelent a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki, BL mérkőzésre, aII. árkategóriájú szektorban (KÉK). A bérleteket a klubban sportoló gyermek érvényes versenyengedélyének felmutatásával lehet megváltani, és a bérlet nem átruházható. 

A Diákbérlet bevezetésével a fiatalabb korosztály tagjait célozzuk meg. A diákbérlet ára 35.000 Ft a 2022/2023-as szezonra. Érvényes a Győri Audi ETO KC szervezésében lévő minden hazai bajnoki és Magyar Kupa mérkőzésekre, valamint a hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésekre. A diákbérlet a III. kategóriájú ülőhelyekre vásárolható! Vásárláskor és a mérkőzésre való belépéskor érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező!

Limitált számban lehetőség nyílik az idei évadra VIP bérlet vásárlására is. A 2022/2023-as idényre szóló bérlet érvényes minden a Győri Audi ETO KC által szervezett hazai mérkőzésre (magyar bajnoki, BL) belépéssel a VIP páholyba korlátlan étel és ital fogyasztással. A bérlet tartalmazza a VIP parkoló használatát, valamint belépést az Audi Aréna Győrbe a VIP bejáraton keresztül. A bérlet ára a 2022/2023-as idényre 900 000 Ft. 

Továbbra is elérhetőek az eddig ismert bérlettípusok, azaz az Arany, a Zöld, a Kék és a Fehér bérletek.

Az Aranybérlet érvényes a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki, BL és Magyar Kupa mérkőzésre. (Kvalifikáció esetén a negyeddöntő mérkőzésére is). A szezonbelépő tartalmaz parkolót és külön bejáratot az Audi Aréna Győrbe. A belépők a kispad mögé a Görbicz és Amorim szektorba szólnak. 

Zöld bérlet érvényes a Győri Audi ETO KC által szervezett minden hazai bajnoki, és Magyar Kupa mérkőzésre, valamint a BL csoportkör találkozóira, azaz a 7 csoport összecsapásra. 

Kék bérlet érvényes a Győri Audi ETO KC minden hazai Bajnokok Ligája csoportkör mérkőzéseire, tehát a 7 hazai összecsapásra.

Fehér bérlet érvényes az összes hazai bajnoki mérkőzésre a Győri Audi ETO KC rendezésében.

A bérletek vásárlására személyesen a győri Látogatóközpontban (9021 Győr, Baross G. u. 21.) és online a jegymester.hu oldalon van lehetőség.
(https://old.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/1100/Gyori-Audi-ETO-KC

A Látogatóközpont nyitvatartási rendje:

Hétfő-péntek: 9:00 – 17:00
Szombat: 9:00 – 14:00
Vasárnap: 9:00 – 14:00

Felhívjuk szurkolóink, szimpatizánsaink figyelmét, hogy 6 éven felüli gyermekek részére bérlet vagy jegy váltása kötelező. 6 éves kor alatt a mérkőzések ingyen látogathatóak, abban az esetben, ha a találkozó időtartama alatt a gyermek, valamely gondviselője ölében foglal helyet! 

Bérletárak a 2022/2023-as szezonra: